ΑρχικήinetΓιατί η Apple καταργεί όλες τις WhatsApp εφαρμογές αυτοκόλλητων από το App...

Γιατί η Apple καταργεί όλες τις WhatsApp εφαρμογές αυτοκόλλητων από το App Store;

εφαρμογέςΗ Apple διαγράφει όλες τις WhatsApp εφαρμογές αυτοκόλλητων από το App Store, λόγω παραβίασης των οδηγιών της.

Οι χρήστες της Apple δεν θα είναι πλέον σε θέση να δημιουργήσουν τα δικά τους προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα WhatsApp. Ο λόγος? Η Apple διαγράφει όλες τις WhatsApp εφαρμογές αυτοκόλλητων από το App Store, για παραβίαση των οδηγιών της.

Σύμφωνα με την WaBetaInfo, η Apple έχει δώσει τρεις κύριους λόγους για τη διαγραφή. Πρώτον, υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές με παρόμοιο περιεχόμενο. Δεύτερον, πρέπει να εγκαταστήσετε το WhatsApp για να χρησιμοποιήσετε τις εν λόγω εφαρμογές, το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τις οδηγίες του App Store της εταιρείας. Σύμφωνα με την Apple, μια εφαρμογή δεν θα πρέπει να απαιτεί την εγκατάσταση μιας άλλης εφαρμογής για να λειτουργήσει. Και τέλος, ο σχεδιασμός όλων αυτών των εφαρμογών είναι ο ίδιος.

Το WhatsApp ξεκίνησε τη λειτουργία Stickers ,τόσο για χρήστες Android όσο και για iOS. Το χαρακτηριστικό επιτρέπει στο χρήστη να προσθέσει αυτοκόλλητα σε μία συνομιλία, για να την κάνει πιο διασκεδαστική και διαδραστική. Το WhatsApp έχει κυκλοφορήσει 12 πακέτα δημοφιλών αυτοκόλλητων που είναι τα Cuppy, Salty, Komo, Bibimbap Friends, Unchi & Rollie, Shiba Inu, The Maladroits, Koko, Hatch, Fearless and Fabulous, Banana, and Biscuit. Για να προσθέσουν περισσότερα αυτοκόλλητα στη λίστα, οι χρήστες πρέπει να επιλέξουν το σύμβολο + και να πάνε στο “Λήψη περισσότερων αυτοκόλλητων”. Κατευθύνονται έτσι στο Play Store, όπου θα μπορούν να δουν τη λίστα των υποστηριζόμενων πακέτων αυτοκόλλητων με κάποια να είναι δωρεάν και μερικά να έχουν χρέωση. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν καθώς και να διαγράψουν τα πακέτα αυτοκόλλητων που θέλουν.

Εκτός από τα 12 πακέτα αυτοκόλλητων που ξεκίνησε το WhatsApp, η εφαρμογή συνομιλίας υποστηρίζει επίσης εφαρμογές αυτοκόλλητων τρίτων, οι οποίες επιτρέπουν στους προγραμματιστές να δημιουργούν ειδικά προσαρμοσμένα πακέτα αυτοκόλλητων για την πλατφόρμα.

Μέχρι τώρα, αυτή η υποστήριξη ίσχυε τόσο για τους χρήστες iOS όσο και για τους χρήστες Android. Ωστόσο τώρα αυτή η δυνατότητα θα αφαιρεθεί για τους χρήστες του iOS, καθώς η Apple διαγράφει όλες τις εφαρμογές αυτοκόλλητων από το App Store της.

Οι εφαρμογές αυτοκόλλητων γίνονται download όταν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο. Μόλις γίνει η λήψη, ο χρήστης μπορεί να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί αυτοκόλλητα κι όταν είναι εκτός σύνδεσης. Οι εφαρμογες αυτοκόλλητων έχουν τρία κύρια εικονίδια κάτω από αυτές. Το εικονίδιο με το ρολόι δείχνει όλα τα αυτοκόλλητα που χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα, το εικονίδιο με το αστέρι δείχνει αυτοκόλλητα που έχουν επισημανθεί ως αγαπημένα και τελευταίο το εικονίδιο καρδιά που υποδιαιρείται περεταίρω σε τέσσερις κατηγορίες. Η πρώτη κατηγορία δείχνει όλα τα χαρούμενα αυτοκόλλητα, η δεύτερη έχει όλα τα αυτοκόλλητα με καρδιά, η τρίτη κατηγορία περιέχει όλα τα λυπημένα αυτοκόλλητα και η τελευταία με το θαυμαστικό περιέχει όλα τα άλλα συναισθήματα που αντιπροσωπεύουν τα αυτοκόλλητα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS