ΑρχικήsecurityΤι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809

Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809

Η Microsoft διαθέτει μία ακόμα ενημέρωση για τα Windows 10 1809 (Οκτωβρίου 2018) και αυτή είναι η δεύτερη ενημέρωση που διατίθεται στους χρήστες για τη συγκεκριμένη έκδοση λειτουργικού συστήματος τις τελευταίες επτά ημέρες.

Windows 10 Cumulative update KB4471332

Η ενημέρωση έχει την ονομασία KB4471332 και συνοδεύεται από έναν σχετικά μικρό κατάλογο αλλαγών, καθώς η πλειοψηφία των γνωστών ζητημάτων αντιμετωπίστηκαν με την προηγούμενη ενημέρωση που λάνσαρε η Microsoft.

Η συγκεκριμένη ενημέρωση επιδιορθώνει ένα σφάλμα στον Windows Media Player που αναγκάζει τη γραμμή αναζήτησης να σταματήσει να λειτουργεί κατά την αναπαραγωγή συγκεκριμένων αρχείων. Αυτό είναι ένα ζήτημα που επηρέασε επίσης και την έκδοση των Windows 10 1803 (Απρίλιος 2018).

Δεδομένου ότι η KB4471332 περιλαμβάνει και βελτιώσεις ασφάλειας η Microsoft σημειώνει τα ακόλουθα στο σύντομο changelog που δημοσιεύθηκε σήμερα:

“Οι ενημερώσεις ασφαλείας αφορούν τα παρακάτω: τον έλεγχο ταυτότητας των Windows, το Microsoft Scripting Engine, τον Internet Explorer, την πλατφόρμα εφαρμογών των Windows, το Microsoft Graphics Component, τον τομέα αποθήκευσης και αρχείων συστήματος, το Windows Wireless Networking, το Windows Kernel και τον Microsoft Edge.”

Τα καλά νέα είναι ότι δεν υπάρχουν γνωστά ζητήματα σε αυτήν την ενημέρωση. Αυτή ήταν η βασική ανησυχία για τις αθροιστικές ενημερώσεις τον τελευταίο καιρό, καθώς οι περισσότερες από τις προηγούμενες ενημερώσεις δεν κατάφεραν να εγκατασταθούν με επιτυχία ή προκάλεσαν άλλα προβλήματα στις συσκευές που χρησιμοποιούν Windows 10.

Η Microsoft επισημαίνει ότι δεν γνωρίζει κανένα πρόβλημα για αυτήν την ενημέρωση και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εγκατασταθεί σωστά σε όλες τις συσκευές.

Μετά την εγκατάσταση της KB4471332, ο αριθμός εγκατάστασης λειτουργικού συστήματος θα πρέπει να είναι ο 17763.194. Μπορείτε να ελέγξετε την έκδοση σας κάνοντας κλικ στο μενού της έναρξης και πληκτρολογώντας “winver”.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS