15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809

Windows 10 Cumulative update KB4471332

Η Microsoft διαθέτει μία ακόμα ενημέρωση για τα Windows 10 1809 (Οκτωβρίου 2018) και αυτή είναι η δεύτερη ενημέρωση που διατίθεται στους χρήστες για τη συγκεκριμένη έκδοση λειτουργικού συστήματος τις τελευταίες επτά ημέρες.

Windows 10 Cumulative update KB4471332

Η ενημέρωση έχει την ονομασία KB4471332 και συνοδεύεται από έναν σχετικά μικρό κατάλογο αλλαγών, καθώς η πλειοψηφία των γνωστών ζητημάτων αντιμετωπίστηκαν με την προηγούμενη ενημέρωση που λάνσαρε η Microsoft.

Η συγκεκριμένη ενημέρωση επιδιορθώνει ένα σφάλμα στον Windows Media Player που αναγκάζει τη γραμμή αναζήτησης να σταματήσει να λειτουργεί κατά την αναπαραγωγή συγκεκριμένων αρχείων. Αυτό είναι ένα ζήτημα που επηρέασε επίσης και την έκδοση των Windows 10 1803 (Απρίλιος 2018).

Δεδομένου ότι η KB4471332 περιλαμβάνει και βελτιώσεις ασφάλειας η Microsoft σημειώνει τα ακόλουθα στο σύντομο changelog που δημοσιεύθηκε σήμερα:

«Οι ενημερώσεις ασφαλείας αφορούν τα παρακάτω: τον έλεγχο ταυτότητας των Windows, το Microsoft Scripting Engine, τον Internet Explorer, την πλατφόρμα εφαρμογών των Windows, το Microsoft Graphics Component, τον τομέα αποθήκευσης και αρχείων συστήματος, το Windows Wireless Networking, το Windows Kernel και τον Microsoft Edge

Τα καλά νέα είναι ότι δεν υπάρχουν γνωστά ζητήματα σε αυτήν την ενημέρωση. Αυτή ήταν η βασική ανησυχία για τις αθροιστικές ενημερώσεις τον τελευταίο καιρό, καθώς οι περισσότερες από τις προηγούμενες ενημερώσεις δεν κατάφεραν να εγκατασταθούν με επιτυχία ή προκάλεσαν άλλα προβλήματα στις συσκευές που χρησιμοποιούν Windows 10.

Η Microsoft επισημαίνει ότι δεν γνωρίζει κανένα πρόβλημα για αυτήν την ενημέρωση και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εγκατασταθεί σωστά σε όλες τις συσκευές.

Μετά την εγκατάσταση της KB4471332, ο αριθμός εγκατάστασης λειτουργικού συστήματος θα πρέπει να είναι ο 17763.194. Μπορείτε να ελέγξετε την έκδοση σας κάνοντας κλικ στο μενού της έναρξης και πληκτρολογώντας «winver».

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *