ΑρχικήinetΗ Qualcomm αναμένει ότι το 5G θα φτάσει νωρίτερα στην Ινδία

Η Qualcomm αναμένει ότι το 5G θα φτάσει νωρίτερα στην Ινδία

ΙνδίαΗ Qualcomm αναμένει ότι η τεχνολογία 5G θα εγκατασταθεί νωρίτερα στην Ινδία σε σχέση με άλλες χώρες. Η εταιρεία κατασκευής chip σημείωσε ότι παλιότερα, τα δίκτυα 4G είχαν επίσης κυκλοφορήσει πιο γρήγορα στη χώρα και ελπίζει ότι και αυτή τη φορά θα είναι το ίδιο.

Σύμφωνα με το TimesNowNews, ο Πρόεδρος της Qualcomm Cristiano Amon, δήλωσε ικανοποιημένος από το γρήγορο ρυθμό με τον οποίο η Ινδία μετακινήθηκε από το 3G στο 4G.

Δήλωσε επίσης: «είναι απίθανο αυτό που πέτυχε η εταιρεία Reliance Jio και νομίζω ότι εξέπληξε ολόκληρη τη βιομηχανία».

Ο Amon υπογράμμισε ότι η τεχνολογία 5G θα έχει «πιο βαθύ αντίκτυπο στη βιομηχανία». Όταν συμβεί αυτό ο ίδιος θα ήθελε «η Ινδία να μετατραπεί σε μία αγορά 5G, τόσο γρήγορα όσο έγινε και με το 4G».

Επιπλέον, επιβεβαίωσε ότι η Qualcomm συνεργάζεται με αρκετές εταιρείες τεχνολογίας και κατασκευαστές συσκευών σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας.

Ακόμα κι αν δεν έδωσε ένα αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα για το πότε το 5G θα φτάσει στην Ινδία, ο Amon δήλωσε ότι η τεχνολογία θα έχει διατεθεί ευρέως μέχρι το 2020.

Από τη μεριά της η ινδική κυβέρνηση δεν ανακοίνωσε ούτε κι αυτή συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Εν τω μεταξύ, η βιομηχανία της τεχνολογίας επιθυμεί να διεξαχθεί δημοπρασία ραδιοφάσματος στη χώρα, μέχρι το 4ο τρίμηνο του 2019, μετά από την οποία μπορούμε να περιμένουμε ότι οι υπηρεσίες 5G θα υλοποιηθούν.

Για τον υπόλοιπο κόσμο, το 5G θα γίνει μια εμπορική πραγματικότητα στις αρχές του 2019, με αρκετές εκκινήσεις mobile συσκευών να υποστηρίζουν την τεχνολογία 5G και την κυκλοφορία δικτύων σε περιοχές όπως οι Η.Π.Α., η Ευρώπη, η Αυστραλία, η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα και η Κίνα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS