ΑρχικήinetΕνημερωθείτε για όλα τα νέα που αφορούν αγαπημένες σας εφαρμογές

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα που αφορούν αγαπημένες σας εφαρμογές

εφαρμογέςΚαθώς οι εφαρμογές και ειδικότερα τα Social Media, έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, θέλουμε να μαθαίνουμε τα πάντα γύρω από αυτά. Παρακάτω μπορείτε να ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα που κυκλοφόρησαν την εβδομάδα που έφυγε.

Facebook

Την περασμένη εβδομάδα, το Facebook ανακοίνωσε την επέκταση ενός νέου section του, που ονομάζεται “Today In.” Το Facebook ξεκινά επίσης μια δοκιμή για τοπικές ειδοποιήσεις από σχετικές κυβερνητικές σελίδες.

Η λειτουργία “Today In” συνδέει τους ανθρώπους με τοπικές ειδήσεις και πληροφορίες σε περισσότερες από 400 πόλεις των Η.Π.Α. Και τώρα δοκιμάζεται και στην Αυστραλία.

Εάν ζείτε σε μια πόλη όπου είναι διαθέσιμη η λειτουργία ” Today In “, τότε μπορείτε να την βρείτε ανοίγοντας την εφαρμογή Facebook, αγγίζοντας το μενού τριών γραμμών και στη συνέχεια πατώντας στο “Today In”.

Το Facebook μπορεί σύντομα να προσθέσει και τη δυνατότητα απόκρυψης σχολίων που περιέχουν συγκεκριμένες λέξεις. Οι χρήστες θα μπορούν να απαγορεύουν ορισμένες λέξεις μαζί με ορισμένες φράσεις και emoji. Όμως οι χρήστες που δημοσιεύουν αυτές τις λέξεις θα εξακολουθήσουν να βλέπουν το πλήρες σχόλιο και οι φίλοι τους θα μπορούν επίσης να το βλέπουν. Αυτή η λειτουργία θα μπορούσε να αποτρέψει τους χρήστες από το να βλέπουν μηνύματα μίσους ή να πέφτουν θύματα διαδικτυακού bulling. Το Instagram έχει επίσης τη δυνατότητα να φιλτράρει τα σχόλια με ορισμένες λέξεις-κλειδιά. Και το Twitter έχει επίσης τη δυνατότητα να εμποδίσει την εμφάνιση ορισμένων λέξεων-κλειδιών.

Το Facebook κυκλοφορεί ακόμα, τη λειτουργία Party Watch για όλους τους χρήστες. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν και να σχολιάζουν μαζί τα βίντεο μέσω σελίδων και προφίλ.

Ένας μηχανικός στο Facebook προειδοποίησε την εταιρεία για ένα σημαντικό ζήτημα δεδομένων που αφορά τη Ρωσία, από το 2014. Σύμφωνα με μια έκθεση του Business Insider, ένας νομοθέτης από το Ηνωμένο Βασίλειο ανακάλυψε αυτές τις λεπτομέρειες σε μια προσωρινή μνήμη σφραγισμένων εγγράφων Facebook. Ο μηχανικός προειδοποίησε ότι οντότητες με ρωσικές διευθύνσεις IP χρησιμοποιούσαν ένα κλειδί API Pinterest (API Ordered Friends) και έπαιρναν “πάνω από 3 δισεκατομμύρια δεδομένα την ημέρα”.

Η Wall Street Journal έχει κάνει αναθεώρηση σε ορισμένα εσωτερικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Facebook από το 2012 έως το 2014 και αποκάλυψε ότι το κοινωνικό δίκτυο, θεωρούνταν ότι χρέωνε εταιρείες για την πρόσβασή τους σε δεδομένα των χρηστών.

Ένα σφάλμα στο Messenger του Facebook που επανεμφάνιζε τις συνομιλίες των χρηστών που έλαβαν χώρα πριν από χρόνια και τις εμφάνιζε στην αρχή σαν να ήταν καινούριες, ευτυχώς διορθώθηκε μέσα σε μια μέρα.

Instagram

Το Instagram ανακοίνωσε δύο νέες βελτιώσεις, που θα διευκολύνουν τα άτομα με προβλήματα όρασης να χρησιμοποιούν το μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

Η πλατφόρμα εισήγαγε αυτόματο εναλλακτικό κείμενο, έτσι ώστε οι χρήστες με προβλήματα όρασης να μπορούν να ακούνε τις περιγραφές των φωτογραφιών, μέσω ενός προγράμματος ανάγνωσης οθόνης καθώς χρησιμοποιούν Feed, Explore και Profile. Το Instagram χρησιμοποιεί τεχνολογία αναγνώρισης αντικειμένων για να δημιουργήσει μια περιγραφή φωτογραφιών για συσκευές ανάγνωσης οθόνης, ώστε οι χρήστες να μπορούν να ακούσουν μια λίστα στοιχείων που ενδέχεται να περιέχουν οι φωτογραφίες κατά την περιήγηση στην εφαρμογή.

Επιπλέον το Instagram σας δίνει τώρα τη δυνατότητα να ορίσετε μια λίστα Close Friends στα Stories και να τα μοιραστείτε μόνο με τους ανθρώπους που έχετε προσθέσει. Το Instagram δοκιμάζει αυτό το χαρακτηριστικό για περισσότερο από ένα χρόνο και είναι διαθέσιμο στην έκδοση iOS και Android της εφαρμογής.

WhatsApp

Ο Neeraj Arora, chief business officer στο WhatsApp, αναχωρεί από την εταιρεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, o Arora θα αναλάμβανε τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας μετά τις αναχωρήσεις των συνιδρυτών της WhatsApp, Brian Acton και Jan Koum. Ο Acton έφυγε πέρυσι και ο Koum είπε ότι θα αποχωρήσει από το Facebook τον Απρίλιο του 2018.

YouTube

Το YouTube ξεκίνησε τη λειτουργία Stories για περισσότερους δημιουργούς την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το The Verge. Οι δημιουργοί βίντεο που διαθέτουν περισσότερους από 10.000 συνδρομητές θα μπορούν να χρησιμοποιούν αυτή τη λειτουργία.

Τα Stories στο YouTube διαρκούν επτά ημέρες στην εφαρμογή για κινητά, σε σύγκριση με την περίοδο 24 ωρών του Instagram. Τα Stories εμφανίζονται για συνδρομητές και μη συνδρομητές. Και εμφανίζονται στην πλαϊνή γραμμή “Up Next” δίπλα στα βίντεο.

Μέσα από τις ιστορίες, οι φανς μπορούν να γράψουν σχόλια και να κάνουν ερωτήσεις. Τότε οι δημιουργοί βίντεο θα μπορούν να ανταποκριθούν και οι απαντήσεις θα εμφανίζονται δημόσια.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS