ΑρχικήinetΟι περισσότεροι Αμερικανοί δεν πιστεύουν ότι τα Social Media είναι καλό πράγμα

Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν πιστεύουν ότι τα Social Media είναι καλό πράγμα

SocialΥπήρξε μια εποχή που τα Social Media ήταν «must» και κανείς δεν ήθελε να μείνει έξω από τις ενημερώσεις του εικονικού κόσμου.

Αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει τώρα και η απόδειξη έρχεται από μία δημοσκόπηση που έγινε για να διαπιστωθεί αν οι άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι τα Social Media είναι κάτι καλό.

Από τους 3.622 ενήλικες που συμμετείχαν στην ψηφοφορία, οι περισσότεροι από αυτούς εξέφρασαν αρνητικά σχόλια προς τα κοινωνικά μέσα. “Υπήρξε αύξηση 14 μονάδων σε όσους αισθάνονται ότι η τεχνολογία έβλαψε τη δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου.”

Επίσης, το ποσοστό των ανθρώπων που φοβούνται ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν κάνει αρκετά, για να ελέγξει τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, είδε μια άνοδο 15 μονάδων που ανέρχεται στο 55% φέτος.

Παρόλο που το 65% των ανθρώπων πιστεύουν ότι τα smartphones έχουν βελτιώσει τη ζωή τους, μόνο το 40% των Αμερικανών χρηστών εξακολουθούν να αισθάνονται ότι τα κοινωνικά μέσα έχουν θετικά αποτελέσματα στην κοινωνία.

Υπάρχει σημαντική μείωση στον αριθμό των Αμερικανών χρηστών που χρησιμοποιούν ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook.

Συνολικά, υπάρχει μια κοινή περιφρόνηση για τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων λόγω πρόσφατων περιστατικών όπως το Σκάνδαλο Cambridge Analytica και τα live streaming που περιέχουν πράξεις βίας.

Μια αναφορά από το The Verge λέει ότι το Facebook συνεχίζει να προωθεί το χαρακτηριστικό live streaming του, το οποίο δεν είναι το αγαπημένο των χρηστών. Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές για να γίνει live streaming πράξεων βίας και μίσους ανά τον κόσμο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS