ΑρχικήbusinessDropbox: Νέες cloud-based υπηρεσίες χάρη στο Google Cloud Identity

Dropbox: Νέες cloud-based υπηρεσίες χάρη στο Google Cloud Identity

Η Dropbox ανακοίνωσε τον ερχομό σημαντικών υπηρεσιών, με κύριο στόχο να φέρει στους Business customers πιο προχωρημένα features ασφαλείας. Συγκεκριμένα, η Dropbox που παρέχει cloud-based υπηρεσίες κοινοποίησης αρχείων, ξεκίνησε να συνεργάζεται με τo Google Cloud Identity (GCI) και επεκτείνει το δίκτυο των τωρινών συνεργατών της με τους Bettercloud, Coronet και Proofpoint.

Με την πρόσφατη συνεργασία της με τo GCI, η Dropbox στοχεύει να δώσει στους business users μεγαλύτερη ευελιξία για να δουλεύουν πάνω σε πλατφόρμες και συσκευές, παραμένοντας ταυτόχρονα ασφαλείς.

Ουσιαστικά, πρόκειται για μία εντελώς αυτόνομη υπηρεσία, η οποία θα περιλαμβάνει πολλά identity tools, βασιζόμενα σε ένα framework ασφαλείας που λέγεται BeyondCorp, όπου οι επιχειρήσεις θα μπορούν να διαχειρίζονται τους users, τις συσκευές, τις εφαρμογές και την πρόσβαση.

Dropbox

Πώς θα ωφεληθείτε από την νέα υπηρεσία;

Η νέα υπηρεσία θα σας δώσει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε με ευκολότερο τρόπο την πρόσβαση λογαριασμών και επιπλέον θα μπορείτε να συνδέεστε στο Dropbox με το username και password του gmail σας. Ουσιαστικά, στην περίπτωση που έχετε business account, εκτός από καλύτερη διαχείριση λογαριασμών, θα μπορείτε να δίνετε πρόσβαση σε άλλους διαχειριστές για να δημιουργούν content policies, να ελέγχουν άδειες κοινοποίησης και να αποκαθιστούν τυχόν παραβάσεις. Εκτός από αυτά, η ενσωμάτωση με την Proofpoint θα επιτρέψει στους διαχειριστές να αναγνωρίσουν λογαριασμούς που περιέχουν μη ασφαλή αρχεία.

Πότε θα υποδεχτούμε την νέα υπηρεσία;

Η Dropbox δήλωσε ότι οι νέες υπηρεσίες θα γίνουν διαθέσιμες για πελάτες που χρησιμοποιούν το Dropbox για εταιρικούς λόγους, μέχρι το τέλος του 2018.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS