15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Σύντομα τα αυτοκίνητα Tesla θα σας ακολουθούν σαν κατοικίδια!

Σε μια ανακοίνωσή του στο Twitter, ο Elon Musk δήλωσε ότι τα αυτοκίνητα Tesla θα λάβουν σύντομα μία σημαντική ενημέρωση στο χαρακτηριστικό Summon τους. Σύμφωνα με τον Musk, αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να επιτρέψει σε ένα αυτοκίνητο να ακολουθεί τον ιδιοκτήτη του, όπως θα έκανε ένα κατοικίδιο!

Με αυτό το χαρακτηριστικό, οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Tesla θα μπορούν να καλούν το αυτοκίνητό τους να έρθει μόνο του εκεί όπου βρίσκονται, χρησιμοποιώντας το κινητό τους. Στην ουσία θα μπορούν να κατευθύνουν εξ’ αποστάσεως το αυτοκίνητό τους στην τοποθεσία που θέλουν, όπως θα έκαναν με ένα τηλεκατευθυνόμενο, αρκεί να είναι στο οπτικό τους πεδίο.

Αυτό το χαρακτηριστικό θα κυκλοφορήσει τις επόμενες έξι εβδομάδες και θα υποστηριχθεί από όλα τα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν από την εταιρεία τα τελευταία δύο χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του οικονομικότερου μοντέλου Tesla 3.

Σε ένα άλλο tweet, ο Musk αποκάλυψε επίσης ότι μέσα στο επόμενο έτος θα ξεκινήσει και η δυνατότητα αυτόματης στάθμευσης. Η επόμενη ενημέρωση του χαρακτηριστικού Summon, θα καταστήσει τα αυτοκίνητα Tesla ικανά να οδηγήσουν σε ένα χώρο στάθμευσης, να βρουν ένα κενό σημείο και να διαβάσουν τις πινακίδες για να επιβεβαιώσουν εάν το σημείο στάθμευσης είναι έγκυρο και ελεύθερο.

Παρόλο που η λειτουργία Summon εισήχθη τον Ιανουάριο του 2016, οι δυνατότητές της ήταν μάλλον περιορισμένες. Επέτρεπε στους ιδιοκτήτες Tesla να βγάζουν αυτόματα το αυτοκίνητό τους από το γκαράζ ή ένα χώρο στάθμευσης και αντίστροφα.

Σίγουρα όμως δεν μπορούσαν να βρουν από μόνα τους χώρο για να παρκάρουν, γι ‘αυτό θα λέγαμε ότι αυτή η ενημέρωση αποτελεί μια τεράστια βελτίωση.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *