ΑρχικήinetΣύντομα τα αυτοκίνητα Tesla θα σας ακολουθούν σαν κατοικίδια!

Σύντομα τα αυτοκίνητα Tesla θα σας ακολουθούν σαν κατοικίδια!

Σε μια ανακοίνωσή του στο Twitter, ο Elon Musk δήλωσε ότι τα αυτοκίνητα Tesla θα λάβουν σύντομα μία σημαντική ενημέρωση στο χαρακτηριστικό Summon τους. Σύμφωνα με τον Musk, αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να επιτρέψει σε ένα αυτοκίνητο να ακολουθεί τον ιδιοκτήτη του, όπως θα έκανε ένα κατοικίδιο!

Με αυτό το χαρακτηριστικό, οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Tesla θα μπορούν να καλούν το αυτοκίνητό τους να έρθει μόνο του εκεί όπου βρίσκονται, χρησιμοποιώντας το κινητό τους. Στην ουσία θα μπορούν να κατευθύνουν εξ’ αποστάσεως το αυτοκίνητό τους στην τοποθεσία που θέλουν, όπως θα έκαναν με ένα τηλεκατευθυνόμενο, αρκεί να είναι στο οπτικό τους πεδίο.

Αυτό το χαρακτηριστικό θα κυκλοφορήσει τις επόμενες έξι εβδομάδες και θα υποστηριχθεί από όλα τα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν από την εταιρεία τα τελευταία δύο χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του οικονομικότερου μοντέλου Tesla 3.

Σε ένα άλλο tweet, ο Musk αποκάλυψε επίσης ότι μέσα στο επόμενο έτος θα ξεκινήσει και η δυνατότητα αυτόματης στάθμευσης. Η επόμενη ενημέρωση του χαρακτηριστικού Summon, θα καταστήσει τα αυτοκίνητα Tesla ικανά να οδηγήσουν σε ένα χώρο στάθμευσης, να βρουν ένα κενό σημείο και να διαβάσουν τις πινακίδες για να επιβεβαιώσουν εάν το σημείο στάθμευσης είναι έγκυρο και ελεύθερο.

Παρόλο που η λειτουργία Summon εισήχθη τον Ιανουάριο του 2016, οι δυνατότητές της ήταν μάλλον περιορισμένες. Επέτρεπε στους ιδιοκτήτες Tesla να βγάζουν αυτόματα το αυτοκίνητό τους από το γκαράζ ή ένα χώρο στάθμευσης και αντίστροφα.

Σίγουρα όμως δεν μπορούσαν να βρουν από μόνα τους χώρο για να παρκάρουν, γι ‘αυτό θα λέγαμε ότι αυτή η ενημέρωση αποτελεί μια τεράστια βελτίωση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS