ΑρχικήinetΔιαμοιράστε τραγούδια Soundcloud στα Instagram stories σας. Δείτε πως!

Διαμοιράστε τραγούδια Soundcloud στα Instagram stories σας. Δείτε πως!

Αντί να φωτογραφίζετε το τραγούδι που θέλετε να μοιραστείτε, η νέα λειτουργία που ενσωματώνει το SoundCloud με το Instagram, σας επιτρέπει πλέον να ανεβάσετε το κομμάτι απευθείας στο story σας.

Η SoundCloud ανακοίνωσε ότι οι ιστορίες που ανεβάζουν οι χρήστες στο Instagram μπορούν πλέον να περιέχουν τα αγαπημένα σας κομμάτια. Με μόνο μερικά κλικς στην οθόνη σας, ο κόσμος αλλά και οι φίλοι σας μπορούν πλέον να ακούνε τη μουσική σας κάθε στιγμή.

Η κοινή χρήση των μουσικών σας επιλογών με τους φίλους σας είναι εξαιρετικά απλή! Στο μενού SoundCloud, πατώντας απλά “Κοινή χρήση” και επιλέγοντας “Share to Instagram Stories”.

Όταν οι χρήστες μετακινούνται εντός των stories του Instagram και εμφανιστεί το τραγούδι/μουσικό κομμάτι που έχετε διαμοιραστεί με sharing, το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να πατήσουν το “Play on SoundCloud” για να μεταφερθούν στην εφαρμογή και να το ακούσουν.

Στην εποχή της χρήσης των social media για την προώθηση της διαδικτυακής φήμης, πλατφόρμες όπως το Instagram, το Twitter και το YouTube μπορούν να εκτοξεύσουν την καρίερα τραγουδιστών  ή να προωθήσουν το μουσικό έργο άγνωστων στο ευρύ κοινό καλλιτεχνών. Πλέον οι νέοι καλλιτεχνες, με την σύνδεση Soundcloud και Instagram, με μια εύκολη διαδικασια θα μπορούν να μοιραστούν τις μουσικές δημιουργιες με τους οπαδούς τους και πέρα ​​από αυτό, οι μουσικοί με συγκεκριμένη μέθοδο προώθησης μέσω Insta stories μπορούν  να πάρουν και άμεσο feedback γρηγορότερα από ποτέ.

Τον περασμένο Μάιο, η εταιρεία Spotify ανακοίνωσε ένα αντίστοιχο  χαρακτηριστικό που λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο, αλλά φυσικά μόνο με μουσικά κομμάτια που βρίσκονται στη βάση δεδομένων Spotify. Μόλις ένα μήνα αργότερα τον Ιούνιο, το Instagram πρόσθεσε τη δυνατότητα προσθήκης αδειοδοτημένης μουσικής υπόκρουσης στις αναρτήσεις σας. Η νέα ενσωμάτωση του SoundCloud προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στις επιλογές κοινής χρήσης μουσικής – χωρίς άδεια χρήσης.

Η λειτουργία είναι διαθέσιμη τώρα μέσω των πιο πρόσφατων εκδόσεων των εφαρμογών για κινητά SoundCloud και Instagram για iOS και Android. Για τους λάτρεις της μουσικής, αυτή είναι μια άλλη ευκαιρία να ανακαλύψετε καινούργιους ρυθμούς. Για καλλιτέχνες, είναι άλλη μια ευκαιρία να προωθήσουν τα κομμάτια τους απο το SoundCloud με ακόμα πιο εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS