ΑρχικήUpdatesInstagram: Videochat για 6 άτομα ταυτόχρονα. Δείτε πώς!

Instagram: Videochat για 6 άτομα ταυτόχρονα. Δείτε πώς!

Στην νέα ενημερωμένη έκδοση που κυκλοφόρησε μόλις σήμερα, το Instagram , έχει δραματικά αυξήσει αυτόν τον αριθμό και τώρα επιτρέπει έως και έξι άτομα να συμμετέχουν στη συνομιλία ταυτόχρονα. Τον Ιούνιο, το Instagram ξεκίνησε για πρώτη φορά την υποστήριξη για την κλήση βίντεο στην εφαρμογή, η οποία επέτρεψε έως και τέσσερα άτομα να συνομιλούν ταυτόχρονα μέσω βίντεο.

Instagram

Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μέσω των άμεσων μηνυμάτων και οι χρήστες μπορούν να συνομιλήσουν με βίντεο με οποιονδήποτε έχουν αποστείλει μηνύματα στην εφαρμογή σε προγενέστερο χρόνο. Φυσικά, πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι το πρόσωπο στο οποίο θέλετε να πραγματοποιήσετε τηλεφωνική κλήση μέσω του Instagram, είναι στην πραγματικότητα μέλος της πλατφόρμας, μιας και μόνο μεταξύ χρηστών είναι επιτρεπτό.

Κατά τη διάρκεια των κλήσεων βίντεο, μπορείτε ακόμα να πλοηγηθείτε στη ροή του Instagram, ενώ τα βίντεο των φίλων σας ελαχιστοποιούνται σε λειτουργία εικόνας εντός εικόνας, σε μια γωνία της οθόνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, αν δείτε τις ανταγωνιστικές εφαρμογές του Instagram, πχ το Snapchat επιτρέπει σε 16 άτομα να συμμετάσχουν σε μια κλήση βίντεο, ενώ το FaceTime μπορεί να διπλασιάσει τον αριθμό σε 32.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία κλήσης βίντεο Instagram

Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία, κατευθυνθείτε στο Instagram DM (Direct messages) και πατήστε ένα όνομα χρήστη ή μια ομάδα για να ανοίξετε τη συνομιλία. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε μια νέα συζήτηση πατώντας το εικονίδιο “+” στην επάνω δεξιά γωνία του DM σας και επιλέγοντας τα άτομα με τα οποία θέλετε να συνομιλήσετε μέσω βίντεο.

Μόλις ανοίξετε τη συνομιλία, πατήστε στο εικονίδιο της βιντεοκάμερας στην επάνω δεξιά γωνία. Το άτομο ή η ομάδα που καλείτε θα λάβουν μια ειδοποίηση ότι τους καλείτε με βίντεο. Σε περίπτωση που κάποιος υπάρχει στο DM σας και δεν θέλετε συγκεκριμένα να τηλεφωνήσετε μαζί του, μπορείτε να τον μπλοκάρετε ή να σβήσετε τη συνομιλία.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS