ΑρχικήinetNIS America - Νέος DLC χαρακτήρας για το SNK Heroines: Tag Team...

NIS America – Νέος DLC χαρακτήρας για το SNK Heroines: Tag Team Frenzy

Η NIS America πραγματοποίησε μια αποκάλυψη μέσω Twitter για τους fans του παιχνιδιού SNK Heroines: Tag Team Freanzy.NIS America SNK Heroines: Tag Team Frenzy
Η σιλουέτα του νέου πολεμιστή χαρακτήρα είναι εμφανής στο παρακάτω Tweet που δημοσιεύτηκε. Πρόκειται για τον τρίτο DLC χαρακτήρα που αποκαλύπτει. Ο εν λόγω νέος χαρακτήρας είναι πιθανότατα γυναίκα (ή γυναικεία έκδοση ενός αντρικού χαρακτήρα) και θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 25 Οκτωβρίου 2018. Οι fans Θα μπορούν να παίξουν με τον συγκεκριμένο χαρακτήρα στην έκδοση του παιχνιδιού στο London MCM Comic Con.

Πολλοί εκτιμούν ότι ο χαρακτήρας που θα αποκαλυφθεί είναι η Miss X. Με άλλα λόγια μπορεί να είναι ο χαρακτήρας Iori Yagami στην γυναικεία εκδοχή του. Κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι πιθανόν είναι ο χαρακτήρας King απο τις σειρές Art of Fighting και King of Fighers. Ειρωνικά, στην πρώτη της παρουσία ως χαρακτήρας προσπάθησε να κρύψει το πραγματικό φύλο και ακόμα και στο flyer του παιχνιδιού εμφανιζόταν με αντρικό πρόθεμα (he).

Μετά την διαρροή πιστωτικών καρτών απο επίθεση hackers που έγινε εναντίον της εταιρείας NIS,πέρυσι τον Ιανουάριο και αποκαλύφθηκε τον Μάιο, η εταιρεία βρίσκεται για άλλη μια φορά στην επικαιρότητα.

Σημείωση Συντάκτη: Μήπως θα πρέπει η εταιρεία να ενεργοποιήσει το SSL στην κεντρική της ιστοσελίδα???

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS