ΑρχικήinetΝέο εορταστικό theme για το Halloween από την Microsoft

Νέο εορταστικό theme για το Halloween από την Microsoft

Η Microsoft κυκλοφόρησε ένα νέο theme για τους χρήστες των Windows 10 και μιας που το Halloween βρίσκεται πολύ κοντά, αυτή τη φορά το ενδιαφέρον εστιάζεται αποκλειστικά στις κολοκύθες.

microsoft pumpkin halloween theme

Το θέμα “Pumpkin Season” για τα Windows 10 συνοδεύεται από μια συλλογή 13 διαφορετικών wallpapers, τα οποία οι χρήστες του τελευταίου λειτουργικού συστήματος της Microsoft μπορούν να εγκαταστήσουν δωρεάν στις συσκευές τους.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το θέμα απαιτεί ενημέρωση των Windows 10 στην έκδοση “Fall Creators” ή σε νεότερη έκδοση, επομένως πρέπει να διαθέτετε μια υποστηριζόμενη έκδοση των Windows 10 για να το εγκαταστήσετε.

Πώς να εγκαταστήσετε το θέμα

Η Microsoft έχει δημοσιεύσει το theme στο Microsoft Store ώστε να καθιστά ευκολότερη όλη την διαδικασία.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κλικάρετε στο κουμπί Εγκατάσταση (Install) στο Microsoft Store για να λάβετε το θέμα και να περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Όταν το θέμα βρίσκεται ήδη στο σύστημά σας, ακολουθήστε την επόμενη διαδρομή για να το ενεργοποιήσετε:

Ρυθμίσεις >  Προσαρμογή > Θέματα

Θα ήταν καλό να αποθηκεύσετε το υπάρχον θέμα σας πριν από τη δημιουργία ενός νέου, καθώς θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε στην προηγούμενη επιφάνεια εργασίας σας στο μέλλον.

Μόλις το θέμα ενεργοποιηθεί στο σύστημά σας, μπορείτε απλά να επιλέγετε ταπετσαριές κάνοντας δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και πατώντας την επιλογή “Επόμενη επιφάνεια εργασίας”.

Πριν από τα Windows 10, η Microsoft προσέφερε τέτοιου είδους θέματα απευθείας στον ιστότοπό της, αλλά τώρα που το Microsoft Store είναι ο μοναδικός προορισμός για όλα, το θέμα είναι διαθέσιμο εκεί. Άλλα τέτοια θέματα είναι πιθανό κάνουν την εμφανισή τους, δεδομένου ότι πλησιάζουμε στην περίοδο των εορτών.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS