Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
infosec

Instagram influencers ανακτούν τα accounts με τη βοήθεια hackers

Οι Instagram influencers που έχουν δει τους λογαριασμούς τους να χακάρονται και τις προσωπικές τους πληροφορίες να εκτίθενται, λένε ότι...
Read More
infosec

Windows 10: Πώς να διορθώσετε το browsing σφάλμα στο Microsoft Edge

Η τελευταία αναβάθμιση που κυκλοφόρησε από τη Microsoft για τα Windows 10 έφερε ένα πρόβλημα, το οποίο παρατηρείται όταν επιχειρεί...
Read More
infosec

Google Play: Κρυβόταν malware με τη χρήση των αισθητήρων κίνησης

Στην αγορά του Google Play υπάρχουν πολλές κακόβουλες εφαρμογές που δοκιμάζουν κόλπα για να αποφευχθεί η ανίχνευση τους. Για την...
Read More
infosec

Bug του Twitter δημοσίευε τα προσωπικά tweets των χρηστών για 5 χρόνια

Οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι χρησιμοποιούν το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο από τις Android συσκευές τους, θα πρέπει να ελέγξουν...
Read More
Latest Posts

Νέο εορταστικό theme για το Halloween από την Microsoft

microsoft pumpkin theme

Η Microsoft κυκλοφόρησε ένα νέο theme για τους χρήστες των Windows 10 και μιας που το Halloween βρίσκεται πολύ κοντά, αυτή τη φορά το ενδιαφέρον εστιάζεται αποκλειστικά στις κολοκύθες.

microsoft pumpkin halloween theme

Το θέμα “Pumpkin Season” για τα Windows 10 συνοδεύεται από μια συλλογή 13 διαφορετικών wallpapers, τα οποία οι χρήστες του τελευταίου λειτουργικού συστήματος της Microsoft μπορούν να εγκαταστήσουν δωρεάν στις συσκευές τους.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το θέμα απαιτεί ενημέρωση των Windows 10 στην έκδοση “Fall Creators” ή σε νεότερη έκδοση, επομένως πρέπει να διαθέτετε μια υποστηριζόμενη έκδοση των Windows 10 για να το εγκαταστήσετε.

Πώς να εγκαταστήσετε το θέμα

Η Microsoft έχει δημοσιεύσει το theme στο Microsoft Store ώστε να καθιστά ευκολότερη όλη την διαδικασία.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κλικάρετε στο κουμπί Εγκατάσταση (Install) στο Microsoft Store για να λάβετε το θέμα και να περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Όταν το θέμα βρίσκεται ήδη στο σύστημά σας, ακολουθήστε την επόμενη διαδρομή για να το ενεργοποιήσετε:

Ρυθμίσεις >  Προσαρμογή > Θέματα

Θα ήταν καλό να αποθηκεύσετε το υπάρχον θέμα σας πριν από τη δημιουργία ενός νέου, καθώς θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε στην προηγούμενη επιφάνεια εργασίας σας στο μέλλον.

Μόλις το θέμα ενεργοποιηθεί στο σύστημά σας, μπορείτε απλά να επιλέγετε ταπετσαριές κάνοντας δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και πατώντας την επιλογή “Επόμενη επιφάνεια εργασίας”.

Πριν από τα Windows 10, η Microsoft προσέφερε τέτοιου είδους θέματα απευθείας στον ιστότοπό της, αλλά τώρα που το Microsoft Store είναι ο μοναδικός προορισμός για όλα, το θέμα είναι διαθέσιμο εκεί. Άλλα τέτοια θέματα είναι πιθανό κάνουν την εμφανισή τους, δεδομένου ότι πλησιάζουμε στην περίοδο των εορτών.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *