ΑρχικήinetΚι άλλα προβλήματα για το Windows 10 October Update

Κι άλλα προβλήματα για το Windows 10 October Update

updateΣύμφωνα με πολλές αναφορές, η ενημερωμένη έκδοση Windows 10 October Update, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα, φαίνεται ότι προκαλεί προβλήματα και στις γραμματοσειρές στα προγράμματα των υπολογιστών των χρηστών. Φαίνεται ότι πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν ορισμένα ζητήματα καθώς η γραμματοσειρά στα προγράμματα των Windows παραμορφώνεται, καθιστώντας αδύνατη την ανάγνωση του κειμένου.

Στην αρχή, ήταν μόνο μερικές εφαρμογές των Windows, αλλά τώρα οι χρήστες παραπονούνται ότι οι ρυθμίσεις του συστήματος των Windows και ακόμη και οι web browsers, εμφανίζουν τις ίδιες παραμορφώσεις στις γραμματοσειρές τους.

Σε μια ανάρτηση στο Reddit, οι χρήστες ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν παραμορφώσεις στη γραμματοσειρά, ενώ ανοίγουν προγράμματα περιήγησης ιστού όπως το Google Chrome.

Νωρίτερα, ένα δωρεάν λογισμικό αναπαραγωγής ήχου, το Footba000 δήλωσε ότι παρουσιάζει παραμορφωμένες γραμματοσειρές. Οι χρήστες ανέφεραν ότι τα αστέρια αξιολόγησης δεν λειτουργούν πια, μετά την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης Windows 10 October Update.

Ευτυχώς, ορισμένοι Redditors έχουν ήδη επιλύσει το θέμα. Φαίνεται ότι αν οι χρήστες ενημερώσουν το Intel graphics driver στην πιο πρόσφατη έκδοση, τα Windows θα διορθώσουν αυτόματα τα ζητήματα με τις γραμματοσειρές. Εάν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, μπορείτε να μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο της Intel και να αναζητήσετε το πρόγραμμα graphics driver.

Από την κυκλοφορία της, η ενημερωμένη έκδοση των Windows, έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσλειτουργίες και έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους χρήστες. Από το τεράστιο σφάλμα διαγραφής αρχείων μέχρι τα ζητήματα με τον ήχο, η ενημέρωση συνεχίζει να εμφανίζει νέα σφάλματα κάθε τόσο.

Ελπίζουμε ότι η δεύτερη έκδοση του Windows 10 October Update, που θα έρθει σε λίγες εβδομάδες, θα απαλλαγεί από όλα τα σφάλματα και τα προβλήματα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS