Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
infosec

Instagram influencers ανακτούν τα accounts με τη βοήθεια hackers

Οι Instagram influencers που έχουν δει τους λογαριασμούς τους να χακάρονται και τις προσωπικές τους πληροφορίες να εκτίθενται, λένε ότι...
Read More
infosec

Windows 10: Πώς να διορθώσετε το browsing σφάλμα στο Microsoft Edge

Η τελευταία αναβάθμιση που κυκλοφόρησε από τη Microsoft για τα Windows 10 έφερε ένα πρόβλημα, το οποίο παρατηρείται όταν επιχειρεί...
Read More
infosec

Google Play: Κρυβόταν malware με τη χρήση των αισθητήρων κίνησης

Στην αγορά του Google Play υπάρχουν πολλές κακόβουλες εφαρμογές που δοκιμάζουν κόλπα για να αποφευχθεί η ανίχνευση τους. Για την...
Read More
infosec

Bug του Twitter δημοσίευε τα προσωπικά tweets των χρηστών για 5 χρόνια

Οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι χρησιμοποιούν το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο από τις Android συσκευές τους, θα πρέπει να ελέγξουν...
Read More
Latest Posts

Κι άλλα προβλήματα για το Windows 10 October Update

updateΣύμφωνα με πολλές αναφορές, η ενημερωμένη έκδοση Windows 10 October Update, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα, φαίνεται ότι προκαλεί προβλήματα και στις γραμματοσειρές στα προγράμματα των υπολογιστών των χρηστών. Φαίνεται ότι πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν ορισμένα ζητήματα καθώς η γραμματοσειρά στα προγράμματα των Windows παραμορφώνεται, καθιστώντας αδύνατη την ανάγνωση του κειμένου.

Στην αρχή, ήταν μόνο μερικές εφαρμογές των Windows, αλλά τώρα οι χρήστες παραπονούνται ότι οι ρυθμίσεις του συστήματος των Windows και ακόμη και οι web browsers, εμφανίζουν τις ίδιες παραμορφώσεις στις γραμματοσειρές τους.

Σε μια ανάρτηση στο Reddit, οι χρήστες ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν παραμορφώσεις στη γραμματοσειρά, ενώ ανοίγουν προγράμματα περιήγησης ιστού όπως το Google Chrome.

Νωρίτερα, ένα δωρεάν λογισμικό αναπαραγωγής ήχου, το Footba000 δήλωσε ότι παρουσιάζει παραμορφωμένες γραμματοσειρές. Οι χρήστες ανέφεραν ότι τα αστέρια αξιολόγησης δεν λειτουργούν πια, μετά την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης Windows 10 October Update.

Ευτυχώς, ορισμένοι Redditors έχουν ήδη επιλύσει το θέμα. Φαίνεται ότι αν οι χρήστες ενημερώσουν το Intel graphics driver στην πιο πρόσφατη έκδοση, τα Windows θα διορθώσουν αυτόματα τα ζητήματα με τις γραμματοσειρές. Εάν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, μπορείτε να μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο της Intel και να αναζητήσετε το πρόγραμμα graphics driver.

Από την κυκλοφορία της, η ενημερωμένη έκδοση των Windows, έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσλειτουργίες και έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους χρήστες. Από το τεράστιο σφάλμα διαγραφής αρχείων μέχρι τα ζητήματα με τον ήχο, η ενημέρωση συνεχίζει να εμφανίζει νέα σφάλματα κάθε τόσο.

Ελπίζουμε ότι η δεύτερη έκδοση του Windows 10 October Update, που θα έρθει σε λίγες εβδομάδες, θα απαλλαγεί από όλα τα σφάλματα και τα προβλήματα.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *