ΑρχικήsecurityΚι άλλο σφάλμα διαχείρισης αρχείων επηρεάζει το Windows 10 October Update

Κι άλλο σφάλμα διαχείρισης αρχείων επηρεάζει το Windows 10 October Update

updateΑπό τότε που κυκλοφόρησε το Windows 10 October update 2018, τα πράγματα έχουν πάει αρκετά άσχημα για τους χρήστες των Windows. Στην αρχή, παρουσιάστηκε το θέμα με τη διαγραφή αρχείων που προκάλεσε πολλά προβλήματα στους χρήστες και αργότερα υπήρξαν θέματα και με το driver.

Τώρα, οι χρήστες έχουν έρθει αντιμέτωποι με ένα ακόμα σφάλμα στα Windows 1809, το οποίο φαίνεται να έχει να κάνει με το File Explorer. Αρκετοί χρήστες στο Reddit και στο Ask Woody ανέφεραν μια ασυνήθιστη δραστηριότητα κατά την εξαγωγή αρχείων.

Το κύριο ζήτημα περιστρέφεται γύρω από την υπενθύμιση που θα έπρεπε να εμφανίζεται κανονικά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εξαγωγής ενός αρχείου zip στα Windows 10. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει, με αποτέλεσμα να οδηγεί σε απώλεια δεδομένων.

Ένας χρήστης Reddit εξήγησε: “Το πρόβλημα είναι ότι στο 1809, η αντικατάσταση αρχείων με άλλα, μέσω εξαγωγής τους από ένα φάκελο χρησιμοποιώντας το File Explorer, δεν εμφανίζει την αναμενόμενη υπενθύμιση και επίσης δεν αντικαθιστά στην ουσία κανένα αρχείο. Απλώς η διαδικασία δεν πραγματοποιείται, χωρίς να ενημερώνεται γι αυτό ο χρήστης.”

Οι χρήστες στο Ask Woody ανέφεραν επίσης το ίδιο σφάλμα στο Explorer File.

Ένας χρήστης ανέφερε ότι αν κάποιος προσπαθήσει να διαγράψει ένα φάκελο πιστεύοντας ότι τα αρχεία του έχουν αντιγραφεί, θα οδηγηθεί σε απώλεια δεδομένων.

Οι χρήστες δεν έχουν προβλήματα με εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών όπως τα WinZip, WinRAR ή 7-Zip. Επομένως, εάν αντιμετωπίζετε το παραπάνω πρόβλημα, μπορείτε να δοκιμάσετε άλλες εκδόσεις προς το παρόν.

Η Microsoft αποστέλλει άμεσα διορθώσεις σφαλμάτων με τη μορφή αθροιστικών ενημερώσεων. Μπορούμε λοιπόν να αναμένουμε σύντομα ότι θα επιδιορθώσει κι αυτό το σφάλμα. Όσο για τους χρήστες που επέστρεψαν στην προηγούμενη έκδοση των Windows 10, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει σύντομα νέο October Update σε λίγες εβδομάδες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS