Firmware update της Microsoft προκαλεί σφάλμα σε πολλά Surface μοντέλα!
infosec

Firmware update της Microsoft προκαλεί σφάλμα σε πολλά Surface μοντέλα!

Ένα νέο σφάλμα πλήττει τα Surface της Microsoft, καθώς πρόσφατο firmware update προκαλεί ανακριβής παρουσίαση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας...
Read More
infosec

Κυκλοφόρησε ενημέρωση που διορθώνει ευπάθεια σε δημοφιλές plugin του WordPress

Ένας ερευνητής ασφάλειας αποκάλυψε λεπτομέρειες για μια κρίσιμη ευπάθεια σε ένα από τα δημοφιλή και ευρέως ενεργά plugins για το...
Read More
infosec

Group IB: Δυο hacker groups επιτίθενται σε Ρωσικές τράπεζες

Η Group IB εντόπισε μια τεράστια καμπάνια προσποιούμενη την κεντρική τράπεζα της Ρωσίας, με στόχο διάφορα Ρωσικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Τα...
Read More
infosec

Bug του Gmail επιτρέπει την τροποποίηση του «From:» header

Ένα Bug που εντοπίστηκε στην δομή του “From:” header του Gmail θα μπορούσε να εμφανίζει μια διαφορετική διεύθυνση email από...
Read More
infosec

Γιατί κλείδωσαν μυστηριωδώς οι λογαριασμοί της Apple;

Πιστεύετε πως επιχείρησε κάποιος να χακάρει τον Apple λογαριασμό σας; Δεν είστε ο μόνος! Από την Τρίτη, πολλοί χρήστες των...
Read More
Latest Posts

Κι άλλο σφάλμα διαχείρισης αρχείων επηρεάζει το Windows 10 October Update

updateΑπό τότε που κυκλοφόρησε το Windows 10 October update 2018, τα πράγματα έχουν πάει αρκετά άσχημα για τους χρήστες των Windows. Στην αρχή, παρουσιάστηκε το θέμα με τη διαγραφή αρχείων που προκάλεσε πολλά προβλήματα στους χρήστες και αργότερα υπήρξαν θέματα και με το driver.

Τώρα, οι χρήστες έχουν έρθει αντιμέτωποι με ένα ακόμα σφάλμα στα Windows 1809, το οποίο φαίνεται να έχει να κάνει με το File Explorer. Αρκετοί χρήστες στο Reddit και στο Ask Woody ανέφεραν μια ασυνήθιστη δραστηριότητα κατά την εξαγωγή αρχείων.

Το κύριο ζήτημα περιστρέφεται γύρω από την υπενθύμιση που θα έπρεπε να εμφανίζεται κανονικά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εξαγωγής ενός αρχείου zip στα Windows 10. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει, με αποτέλεσμα να οδηγεί σε απώλεια δεδομένων.

Ένας χρήστης Reddit εξήγησε: «Το πρόβλημα είναι ότι στο 1809, η αντικατάσταση αρχείων με άλλα, μέσω εξαγωγής τους από ένα φάκελο χρησιμοποιώντας το File Explorer, δεν εμφανίζει την αναμενόμενη υπενθύμιση και επίσης δεν αντικαθιστά στην ουσία κανένα αρχείο. Απλώς η διαδικασία δεν πραγματοποιείται, χωρίς να ενημερώνεται γι αυτό ο χρήστης.»

Οι χρήστες στο Ask Woody ανέφεραν επίσης το ίδιο σφάλμα στο Explorer File.

Ένας χρήστης ανέφερε ότι αν κάποιος προσπαθήσει να διαγράψει ένα φάκελο πιστεύοντας ότι τα αρχεία του έχουν αντιγραφεί, θα οδηγηθεί σε απώλεια δεδομένων.

Οι χρήστες δεν έχουν προβλήματα με εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών όπως τα WinZip, WinRAR ή 7-Zip. Επομένως, εάν αντιμετωπίζετε το παραπάνω πρόβλημα, μπορείτε να δοκιμάσετε άλλες εκδόσεις προς το παρόν.

Η Microsoft αποστέλλει άμεσα διορθώσεις σφαλμάτων με τη μορφή αθροιστικών ενημερώσεων. Μπορούμε λοιπόν να αναμένουμε σύντομα ότι θα επιδιορθώσει κι αυτό το σφάλμα. Όσο για τους χρήστες που επέστρεψαν στην προηγούμενη έκδοση των Windows 10, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει σύντομα νέο October Update σε λίγες εβδομάδες.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *