ΑρχικήsecurityΤο Spotify προειδοποιεί τους χρήστες που χρησιμοποιούν χακαρισμένα apps για δωρεάν πρόσβαση...

Το Spotify προειδοποιεί τους χρήστες που χρησιμοποιούν χακαρισμένα apps για δωρεάν πρόσβαση στο premium

Η Spotify, η ηλεκτρονική υπηρεσία online music streaming ενημερώνει με email για ύποπτη δραστηριότητα τους χρήστες που χρησιμοποιούν μη εξουσιοδοτημένες ή τροποποιημένες εκδόσεις της εφαρμογής Spotify για δωρεάν πρόσβαση σε λειτουργίες Premium.

Spotify

Αυτά τα χακαρισμένα apps επιτρέπουν στους freeloaders να παραβλέπουν τα τραγούδια επ ‘αόριστον και να απολαμβάνουν streaming χωρίς διαφημίσεις – χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα μόνο για premium χρήστες.

Η δωρεάν έκδοση του Spοtify έχει ορισμένους περιορισμούς, όπως διαφημίσεις, αναπαραγωγή με τυχαία σειρά, παράκαμψη των περιορισμών και διάφορες τέτοιες επιλογές που ενθαρρύνουν τους χρήστες να αγοράσουν την premium έκδοση. Αυτές οι τροποποιημένες εκδόσεις του Spotify καθιστούν την premium έκδοση περιττή επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν απεριόριστη ροή με τη βοήθεια αρχείων εγκατάστασης που μπορούν να μεταφορτωθούν μαζί με την εφαρμογή.

Η Spotify στέλνει ένα email στους χρήστες στους λογαριασμούς των οποίων εντοπίζει οποιαδήποτε “μη φυσιολογική δραστηριότητα” και προειδοποιεί ότι μελλοντικές παραβιάσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αναστολή ή ακόμα και τερματισμό του λογαριασμού Spotify.

Σύμφωνα με το email, ο χρήστης πρέπει να απενεργοποιήσει την εφαρμογή Spοtify και να ξανακατεβάσει την επίσημη εφαρμογή από το Google Play Store.

Δεν έχει αποκαλυφθεί πόσοι χρήστες χρησιμοποιούν αυτές τις εκδόσεις για να απολαύσουν δωρεάν streaming χωρίς περιορισμούς. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η εταιρεία τον Δεκέμβριο, η ίδια η υπηρεσία χρησιμοποιείται από περισσότερους από 159 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο – από τους οποίους 88 εκατομμύρια είναι χρήστες της δωρεάν σειράς Spοtify.

Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες απώλειες της εταιρείας, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τελικά αντιμετωπίζουν το ζήτημα.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS