Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
infosec

Instagram influencers ανακτούν τα accounts με τη βοήθεια hackers

Οι Instagram influencers που έχουν δει τους λογαριασμούς τους να χακάρονται και τις προσωπικές τους πληροφορίες να εκτίθενται, λένε ότι...
Read More
infosec

Windows 10: Πώς να διορθώσετε το browsing σφάλμα στο Microsoft Edge

Η τελευταία αναβάθμιση που κυκλοφόρησε από τη Microsoft για τα Windows 10 έφερε ένα πρόβλημα, το οποίο παρατηρείται όταν επιχειρεί...
Read More
infosec

Google Play: Κρυβόταν malware με τη χρήση των αισθητήρων κίνησης

Στην αγορά του Google Play υπάρχουν πολλές κακόβουλες εφαρμογές που δοκιμάζουν κόλπα για να αποφευχθεί η ανίχνευση τους. Για την...
Read More
infosec

Bug του Twitter δημοσίευε τα προσωπικά tweets των χρηστών για 5 χρόνια

Οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι χρησιμοποιούν το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο από τις Android συσκευές τους, θα πρέπει να ελέγξουν...
Read More
Latest Posts

Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;

Στην αρχή, το iOS 12 φαινόταν να είναι ένα πιο πετυχημένο update από το iOS 11, αλλά όπως αποδεικνύεται, η εμπειρία δεν είναι τόσο άψογη όσο αναμενόταν για όλους.

Σύμφωνα με αναφορές, ένα μεγάλο ποσοστό χρηστών iPhone αντιμετωπίζει προβλήματα με την εφαρμογή Phone που παγώνει, κολλάει ή κρασάρει ξαφνικά.

Αυτό τεχνικά καθιστά αδύνατη τη χρήση του iPhone ως τηλέφωνο, με τις τυπικές λύσεις όπως η επανεκκίνηση να μην κάνουν καμία διαφορά.

Κρίνοντας από online δημοσιεύσεις, συμπεριλαμβανομένων των φόρουμ της Apple, το ζήτημα δεν περιορίζεται μόνο σε ένα iPhone, αλλά σε πολλά μοντέλα, όπως το iPhone X, το iPhone 8 και το iPhone 7. Παλιότερες εκδόσεις όπως το iPhone 6 επηρεάζονται επίσης.

iOS 12

Ορισμένοι χρήστες επιχείρησαν μια πλήρη επαναφορά της συσκευής τους χωρίς αυτό να διορθώνει το ζήτημα για όλους. Εκτός από το πρόβλημα με το Phone app, όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν σωστά στις επηρεαζόμενες συσκευές.

Η ενημέρωση iOS 12.0.1 επίσης δεν διορθώνει το πρόβλημα και ορισμένοι χρήστες προτείνουν ότι η επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου μπορεί να επιλύσει το ζήτημα, αν και πάλι είναι θέμα “τύχης” αν θα πετύχει σε όλους.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει γνωστός τρόπος αντιμετώπισης και η πρόσβαση στις υπηρεσίες υποστήριξης της Apple φαίνεται να είναι ο μόνος τρόπος επιβίωσης. Η Apple δεν έχει αναγνωρίσει δημοσίως το ζήτημα και παραμένει να δούμε αν θα έχουμε σύντομα στη διάθεση μας κάποιο patch.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *