ΑρχικήinetΗ Samsung ετοιμάζει ένα gaming Galaxy smartphone!

Η Samsung ετοιμάζει ένα gaming Galaxy smartphone!

Η Samsung εργάζεται πάνω σε αρκετές νέες συσκευές που θα μπορούσαν να αυξήσουν το προβάδισμα της  έναντι των αντιπάλων όπως  Apple και Huawei, και μία από αυτές είναι ένα gaming κινητό τηλέφωνο.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες διαθέσιμες σχετικά με το νέο project  της εταιρείας αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για τον ερχομό μιας gaming συσκευής.

Από τεχνική άποψη, η εταιρεία πιθανότατα να στηριχθεί στη σειρά Galaxy για να δημιουργήσει μια συσκευή που θα βελτιστοποιηθεί ειδικά για παιχνίδια η οποία θα διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία και περισσότερο χώρο αποθήκευσης.

Φήμες υποστηρίζουν ότι το νέο gaming Galaxy θα τροφοδοτείται από ένα τσιπ Snapdragon 845 σε συνδυασμό με 8GB RAM. Πιθανότατα, η Samsung να δανειστεί τεχνολογία και από άλλα τηλέφωνα, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος ψύξης που διατίθεται στο Note 9, προκειμένου να προσφέρει ασύγκριτη εμπειρία παιχνιδιού.

gaming Galaxy

Αυτό που μας ενδιαφέρει επίσης είναι η επιλογή της οθόνης που θα χρησιμοποιηθεί σε αυτό το μοντέλο, καθώς οι καμπυλωτές άκρες (σήμα κατατεθέν για τα νεότερα μοντέλα της Galaxy σειράς) δεν ενδείκνυνται για μια gaming συσκευή.

Όσο για την ημέρα παρουσίασης αυτού του μοντέλου, είναι προφανώς λίγο νωρίς για να γνωρίζουμε, αλλά η Samsung θα διεξάγει μια εκδήλωση προγραμματιστών τον επόμενο μήνα άρα θα μπορούσαμε να πάρουμε μια καλύτερη γεύση για αυτό που ετοιμάζει.

Πληροφοριακά, κατά ην διάρκεια της εκδήλωσης ίσως παρουσιαστεί ένα preview της πτυσσόμενης οθόνης που θεωρητικά ετοιμάζει η Samsung για εμάς.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS