Brave: Επιλέγει Chromium όπως οι Google Chrome, Vivaldi, Opera, Edge
infosec

Brave: Επιλέγει Chromium όπως οι Google Chrome, Vivaldi, Opera, Edge

Το Chromium code base ανοιχτού κώδικα της Google κερδίζει σταθερά έδαφος. Μετά την απόφαση της Microsoft να το χρησιμοποιήσει για...
Read More
infosec

e-volution awards 2019: Δύο βραβεία για την υπηρεσία Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών της cosmoONE

Δύο σημαντικές διακρίσεις για την ανάπτυξη πρωτοποριακών εφαρμογών ηλεκτρονικού επιχειρείν, απέσπασε η cosmoONE στα e-volution awards 2019, το θεσμό που...
Read More
infosec

Εφαρμογές Android που πρέπει να απεγκαταστήσετε άμεσα

Το Google Play Store, δυστυχώς φιλοξενεί πολλές εφαρμογές adware και clickfraud για συσκευές Android. Μια πρόσφατη έρευνα έριξε φως σε...
Read More
infosec

Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809

Η Microsoft διαθέτει μία ακόμα ενημέρωση για τα Windows 10 1809 (Οκτωβρίου 2018) και αυτή είναι η δεύτερη ενημέρωση που...
Read More
infosec

Hacker εισέβαλε στο DNS του Linux.org!

Hacker κατάφερε να εισβάλλει στο DNS του Linux.org και να κατευθύνει το domain σε άλλο server με αποτέλεσμα να εμφανίζεται...
Read More
Latest Posts

Το Samsung Galaxy Android Pie update έρχεται τον Ιανουάριο του 2019

GalaxyΗ Samsung δεν έχει ακόμη εκδώσει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την επικείμενη ενημέρωση του Android Pie στις συσκευές Galaxy. Ωστόσο, η Samsung France έχει μοιραστεί πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές που μπορεί να φέρει η επόμενη ενημέρωση.

Δεδομένου ότι η Samsung συνήθως καθυστερεί όσον αφορά στην αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος, είναι πιθανό αυτό το μοτίβο να συνεχιστεί και στο Android Pie. Οι πληροφορίες λένε ότι η ενημέρωση δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν από τον Ιανουάριο του 2019.

Ας δούμε όμως όλα τα νέα χαρακτηριστικά και τις διορθώσεις που θα έρθουν μαζί με την ενημέρωση του Samsung Galaxy Android Pie:

Η τελευταία ενημερωμένη έκδοση Android σχετικά με τις συσκευές Samsung Galaxy θα φέρει μερικά από τα υπάρχοντα χαρακτηριστικά των πρόσφατων flagship (Galaxy S9 και Note 9) στα παλαιότερα Galaxy S8 και Note 8.

Ένα παράδειγμα που πρότεινε η Samsung France ήταν το χαρακτηριστικό swipe to type, που προσθέτει αυτόματα κενό μετά την πληκτρολόγηση ενός αριθμού.

Η δεύτερη sim στις συσκευές dual sim, θα υποστηρίζει VoLTE και VoWiFi. Αυτή η υποστήριξη είναι ήδη διαθέσιμη στο Galaxy S9 και στη Note 9.

Μια σημαντική αλλαγή είναι και αυτή του Camera app. Προηγουμένως, ο χρήστης μπορούσε να έχει πρόσβαση σε όλες οι εικόνες και τα βίντεο της κάμερας που είναι αποθηκευμένα στη Συλλογή, μέσω της κάμερας.

Αυτό θα αλλάξει με την ενημέρωση Android 9 και μόνο οι εικόνες και τα βίντεο που είναι πιο πρόσφατα στο φάκελο της κάμερας θα είναι ορατά μέσω της εφαρμογής. Υπάρχει επίσης η πιθανότητας εισαγωγής ενός floating keyboard για gaming.

Ένα άλλο αναμενόμενο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα ανάγνωσης του ονόματος και του αριθμού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια μιας εισερχόμενης κλήσης. Θα μπορούσε επίσης να υπάρξει μια νέα επιλογή για την περικοπή ηχογραφήσεων και την ακρόαση ενός συγκεκριμένου τμήματός τους μέσα από την εφαρμογή.

Υπήρχαν προτάσεις και για άλλες πιθανές λειτουργίες κάμερας, όπως η χρήση του φλας του τηλεφώνου στο focus mode. Αυτή η λειτουργία υπάρχει επίσης στο Galaxy Note 9 και θα είναι συναρπαστικό να δούμε πόσες λειτουργίες από το πιο πρόσφατο flagship του Samsung Galaxy, προστίθενται στα παλαιότερα μοντέλα.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *