ΑρχικήUpdatesΗ Apple θα διορθώσει γνωστά προβλήματα με το iOS 12.1

Η Apple θα διορθώσει γνωστά προβλήματα με το iOS 12.1

Εάν είστε κάτοχος iPhone XS ή XS Max, και η συσκευή σας δεν φαίνεται να φορτίζει όπως θα έπρεπε, η Apple σας έχει την λύση (ή θα την έχει σύντομα).

iphone ios 12 charging Apple

Αρκετοί χρήστες των νέων συσκευών της Apple ανέφεραν πρόσφατα ότι όταν οι συσκευές τους έχουν σβηστή την οθόνη τους, δεν φορτίζουν. Το πρόβλημα προς το παρών φαίνεται να υπάρχει μόνο κατά την φόρτιση μέσω καλωδίου, καθώς όταν γίνεται φόρτιση με wireless chargers όλα δουλεύουν όπως θα έπρεπε. Για το συγκεκριμένο πρόβλημα η Apple ετοιμάζει ένα update, την έκδοση iOS 12.1 η οποία αναμένετε να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.

Οι beta ενημερώσεις είναι διαθέσιμες στο κοινό της Apple από το 2015, αλλά δεν προτείνεται να εφαρμόζονται σε συσκευές που οι χρήστες χρησιμοποιούν καθημερινά, καθώς συνήθως είναι ασταθής ή περιέχουν glitches.

Εάν λοιπόν το iPhone είναι η βασική συσκευή σας και βασίζεστε σε αυτήν, σας προτείνουμε να μην εγκαταστήσετε τις beta ενημερώσεις. Αντί αυτού, μπορείτε να αποσυνδέσετε και να ξανά συνδέσετε το lighting cable ενώ έχετε ενεργοποιημένη την οθόνη. Ακόμα και αν δεν εμφανιστεί αμέσως η ένδειξη φόρτισης της συσκευής, θα εμφανιστεί μετρά από λίγο.

Το iOS 12 έκανε το ντεμπούτο του τον περασμένο μηνά με την κυκλοφορία των iPhone XS και XS Max. Οι μεγαλύτερες αλλαγές που έγιναν στο λογισμικό είναι οι βελτιωμένες ειδοποιήσεις, μια διαφορετική Do not disturb λειτουργία και το Measure app. Ακόμα προστέθηκαν parental control λειτουργίες για τους γονείς που δεν θέλουν τα παιδιά τους να χρησιμοποιούν τα κινητά τους ολημερίς, καθώς και η δυνατότητα να βλέπουν οι γονείς στα κινητά τους πόση ώρα περνάνε τα παιδιάς τους στο κινητό.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS