ΑρχικήinetΟύτε η Apple δεν περίμενε ότι θα πουλήσει τόσες συσκεύες Apple Watch...

Ούτε η Apple δεν περίμενε ότι θα πουλήσει τόσες συσκεύες Apple Watch Series 4

Η Apple λάνσαρε το Apple Watch Series 4 με πολλές φανφάρες παράλληλα με το iPhone XS, το οποίο όπως αποδεικνύεται είναι το προϊόν με τις καλύτερες πωλήσεις μέχρι στιγμής.

Η ζήτηση για το Apple Watch Series 4 έχει φτάσει σε επίπεδα ρεκόρ και οι χρόνοι αναμονής έχουν αυξηθεί σε 3 έως 4 εβδομάδες. Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία με έδρα το Cupertino προσπαθεί να το επιλύσει επιταχύνοντας την παραγωγή της συσκευής με την προσθήκη ενός νέου προμηθευτή.

Η Quanta Computer, η οποία κατασκευάζει τις συσκευές Apple Watch Series 4, έχει φτάσει στην μέγιστη παραγωγικότητα της και αυτό είναι ένα σημάδι ότι ούτε η Apple περίμενε να πουλήσει τόσες μονάδες της νέας γενιάς wearable.

Ωστόσο, η εταιρεία έχει ένα εφεδρικό πλάνο και θέλει η Compal Electronics να αρχίσει την παραγωγή της σειράς 4 επίσης. Αυτό όμως δεν μπορεί να συμβεί εν μια νυκτί όμως, όπως ακριβώς συνέβη με την Compal στην σειρά 3.

Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία χρειάζεται μερικές εβδομάδες για να προετοιμάσει τις γραμμές παραγωγής της και να φτάσει στην επιθυμητή παραγωγή, αλλά αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, η Compal θα έπρεπε να ξεκινήσει την παραγωγή της Apple Watch Series 4 με μέγιστη ταχύτητα τον Νοέμβριο.

Για την Αpple, αυτό είναι απλά το τέλειο timing, καθώς ο συνδυασμός της παραγωγικής ικανότητας της Compal και της Quanta σημαίνει ότι η εταιρεία θα έχει μεγάλο απόθεμα ρολογιών κατά την περίοδο των διακοπών.  Περιττό να πούμε ότι αυτή είναι η περίοδος του έτους, που το Apple Watch αναμένεται να πουλήσει σε επίπεδα ρεκόρ, και η Apple θέλει να είναι πλήρως προετοιμασμένη για αυτή τη στιγμή.

Το Αpple Watch είναι αυτή τη στιγμή το πιο έξυπνο smartwatch στην αγορά και η νέα γενιά φέρνει χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να την βοηθήσουν να πουλήσει ακόμη περισσότερα smartwatch. Νέα εργαλεία όπως το EKG και η ανίχνευση πτώσης επιτρέπουν στο Αpple Watch να επεκταθεί στην αγορά υγείας, καθιστώντας το ένα από τα πιο προηγμένα wearables που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά.

Apple

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS