ΑρχικήinetΗ Cloudflare γίνεται καταχωρητής νέων domain με τις χαμηλότερες τιμές

Η Cloudflare γίνεται καταχωρητής νέων domain με τις χαμηλότερες τιμές

Το Cloudflare ανακοίνωση σήμερα ότι επεκτείνει τις υπηρεσίες του, έτσι ώστε όλοι οι πελάτες του να μπορούν να καταχωρήσουν καινούρια domains σε λογικές τιμές. Τέλος στις αυξημένες χρεώσεις. Τώρα οι πελάτες θα πληρώνουν ακριβώς όσα θα πρέπει να πληρώσει το Cloudflare για την καταχώρηση νέων domain αλλά και για την ανανέωση ήδη υπάρχοντων διευθύνσεων.

cloudflare lowest price domain registrar

Το Cloudflare παρέχει ήδη αυτή την υπηρεσία για τους εταιρικούς πελάτες της, και τώρα δίνει πρόσβαση και στους νέους χρήστες της.

“Όταν είδαμε τις τιμές που υπάρχουν στην αγορά, συγκλονιστήκαμε από τα ποσά που ζητούν οι υπηρεσίας κατοχύρωσης νέων διευθύνσεων. “ Ανέφερε ο Matthew Prince, CEO της υπηρεσίας, σε ένα blog post. “«Συνειδητοποιήσαμε ότι οι πελάτες μας χρειάζονται έναν  domain registrar (καταχώρηση) διευθύνσεων, που μπορούν να εμπιστευτούν.   Με το Cloudflare Registrar, υποσχόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες πρακτικές ασφάλειας που υπάρχουν. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τον πρώτο domain καταχώρηση που ο κόσμος θα αγαπήσει”.

Κατά την καταχώρηση μιας νέας διεύθυνσης, ο καταχώρησης  πρέπει να πληρώσει ένα ποσό στο συγκεκριμένο TLD (top level domain). Για παράδειγμα, όταν ένα πελάτες καταχώρηση ένα .com domain, η Cloudflare πρέπει να πληρώσει στην Verisign 7.85 δολάρια, καθώς και 0.18 cents για το ICANN fee. Αυτό φέρνει το συνολικό κόστος στα 8.03 δολάρια.

Η εταιρεία έχει δημοσιεύσει το κόστος για την καταχώρηση διευθύνσεων με κατάληξη .com .net .info και .org, τα οποία μπορείτε να τα δείτε παρακάτω.

Ενώ αυτές οι τιμές είναι οι φθηνότερες που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά, η Cloudflare προσφέρει και επιπλέον υπηρεσίες για μεγαλύτερη ασφάλεια. Αυτό περιλαμβάνει two factor authentication, DNSSEC, αυτόματο domain lock και δωρεάν WHOIS privacy.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS