ΑρχικήHow ToΤσέκαρε αν ο Twitter λογαριασμός σου έχει παραβιαστεί μέσα από απλά βήματα

Τσέκαρε αν ο Twitter λογαριασμός σου έχει παραβιαστεί μέσα από απλά βήματα

Αναρωτήθηκες ποτέ αν ο λογαριασμός σου στο Twitter έχει χακαριστεί, αν ναι, τότε ποιος το κατάφερε και πότε;

Το Twitter σου έχει την απάντηση!

Μετά από το Google και το Facebook, το Twitter σου επιτρέπει πλέον να βλέπεις όλες τις συσκευές -φορητός υπολογιστής, τηλέφωνο, tablet- που είναι συνδεδεμένες στο λογαριασμό σου.

Το Twitter προσέθεσε ένα νέο χαρακτηριστικό ασφαλείας για τους χρήστες του, με την ονομασία ” Apps and Sessions”, που σου επιτρέπει να γνωρίζεις ποιες εφαρμογές και συσκευές έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό σου στο Twitter, μαζί με την τοποθεσία αυτών των συσκευών.

Αν θέλεις να μάθεις τις τρέχουσες και όλες τις παρελθούσες συνδεδεμένες συσκευές και τις τοποθεσίες τους που έχουν αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σου για τους τελευταίους δύο μήνες, ακολούθησε τα εξής βήματα:

Στο smartphone

  • Άνοιξε την εφαρμογή Τwitter και συνδέσου στο προφίλ σου
  • Μεταφέρσου στο “Ρυθμίσεις και Ιδιωτικό Απόρρητο”
  • Επέλεξε την ενότητα “Λογαριασμός
  • Στη συνέχεια επέλεξε το “Εφαρμογές και συνεδρίες”

Twitter

Στο laptop ή το desktop

  • Άνοιξε το Twitter και πάτησε στο εικονίδιο φωτογραφιών στην επάνω δεξιά γωνία όπου βρίσκονται όλες τις ρυθμίσεις λογαριασμού.
  • Επέλεξε το “Ρυθμίσεις και Ιδιωτικό Απόρρητο”
  • Μέσα στην ενότητα, μετακινήσου προς τα κάτω στην επιλογή “Εφαρμογές και Συσκευές”

Μόλις πατήσεις την επιλογή “Εφαρμογές και περίοδος σύνδεσης” σε κινητά ή “Εφαρμογές και συσκευές” σε υπολογιστή, θα εμφανιστεί μια λίστα με όλες τις συσκευές που είναι ενεργές στο λογαριασμό σου στο Τwitter τον τελευταίο μήνα, καθώς και η τοποθεσία στην οποία βρίσκονται.

Αν κάνεις κλικ πάνω στην συσκευή που δείχνει συνδεδεμένη στο λογαριασμό σου αποκαλύπτονται περισσότερες πληροφορίες συμπεριλαμβανομένου του ονόματος της συσκευής που έχει συνδεθεί, ποιο πρόγραμμα περιήγησης χρησιμοποιήθηκε καθώς και η ημερομηνία, η ώρα και η κατά προσέγγιση τοποθεσία στην οποία χρησιμοποιήθηκε η συσκευή.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS