ΑρχικήinetΗ νέα έκδοση 399.32 του Vulkan GeForce Graphics driver είναι διαθέσιμη για...

Η νέα έκδοση 399.32 του Vulkan GeForce Graphics driver είναι διαθέσιμη για download

Η NVIDIA κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του Vulkan GeForce Graphics driver, ήτοι 399.32, η οποία προσθέτει υποστήριξη για τις επεκτάσεις VK_KHR_driver_properties και VK_KHR_shader_atomic_int64 και διορθώνει το σφάλμα στο περιεχόμενο DX που εκτελείται στο Vulkan.

Όσον αφορά τις υποστηριζόμενες μονάδες GPU, αυτή η έκδοση ισχύει για την κάρτα TITAN V της NVIDIA, συγκεκριμένα μοντέλα μονάδων GPU Quadro και Quadro της NVIDIA, καθώς και GeForce 1000, 900, 900M, 800M, 700, 700M, 600 και 600M μονάδες επεξεργασίας.

Όσον αφορά τα λειτουργικά συστήματα, η έκδοση 399.32 αποτελείται από δύο πακέτα που μπορούν να μεταφορτωθούν: ένα κατάλληλο για τις παραλλαγές 64-bit των Windows 7, 8, 8.1 και OSes της Microsoft και το άλλο συμβατό με την πλατφόρμα Windows 10 64 bit.

GeForce

Μην προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε αυτά τα πακέτα σε άλλα λειτουργικά συστήματα εκτός από αυτά που αναφέρονται παραπάνω (ακόμα και αν φαίνεται να λειτουργούν), καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διάφορες δυσλειτουργίες.

Όσον αφορά την εγκατάσταση, βεβαιωθείτε πρώτα ότι αυτή η έκδοση υποστηρίζει το μοντέλο GPU σας, αποθηκεύστε το κατάλληλο πακέτο που είναι συμβατό με το λειτουργικό σας σύστημα, εκτελέστε το και περιμένετε να γίνουν extract όλα τα αρχεία που απαιτούνται για την αναβάθμιση.

Στη συνέχεια, ακολουθήστε όλες τις οδηγίες που θα εμφανιστούν στην οθόνη για μια πλήρη και επιτυχημένη εγκατάσταση. Επίσης, θα ήταν καλό να εκτελέσετε μια επανεκκίνηση του συστήματος για να επιτραπεί η σωστή εφαρμογή όλων των αλλαγών.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS