ΑρχικήinetΤα Microsoft PC «Windows 10 On ARM» υποστηρίζουν 64-bit Apps

Τα Microsoft PC «Windows 10 On ARM» υποστηρίζουν 64-bit Apps

WindowsΠέρυσι το Δεκέμβριο, η Microsoft ξεκίνησε το «Windows 10 on ARM» για να εισάγει χαρακτηριστικά όπως εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και το «Always Connected Devices». Για να γίνει αυτό, η εταιρία συνεργάστηκε με τις Qualcomm, Asus, HP κ.α. για να δημιουργήσει και να κυκλοφορήσει μια νέα κατηγορία συσκευών.

Ωστόσο, όπως επεσήμαναν οι εμπειρογνώμονες, ένας από τους μεγαλύτερους και πιο εμφανείς περιορισμούς αυτών των υπολογιστών παραμένει ότι δεν μπορούν να εκτελούν εφαρμογές 64 bit. Ωστόσο, η Microsoft σχεδιάζει να κάνει κάποιες αλλαγές και για πρώτη φορά ακούμε κάτι σίγουρο.

Σύμφωνα με το Engadget, ο Γενικός Διευθυντής των Windows Erin Chappie ανακοίνωσε ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει ένα SDK για εφαρμογές ARM 64-bit στο επικείμενο συνέδριο του Microsoft Build Developer τον Μάιο.

Οι προγραμματιστές θα μπορούν να χρησιμοποιούν το SDK του ARM για .exe (desktop) εκδόσεις, καθώς και για τις εκδόσεις Store (UWP) των εφαρμογών. Παραμένει να δούμε αν οι προγραμματιστές θα δελεαστούν αρκετά, ώστε να υποστηρίξουν το όραμα της Microsoft δημιουργώντας εφαρμογές για υπολογιστές με ARM chips.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες σχετικά με τη δημόσια διαθεσιμότητα του SDK καθώς και για τις εφαρμογές που είναι έτοιμες να λειτουργούν σε τέτοιες συσκευές. Ωστόσο, ένα τέτοιο βήμα από τη Microsoft είναι αναμφισβήτητα ευπρόσδεκτο και θα βοηθήσει τα Windows σε συσκευές ARM να αποκτήσουν μεγαλύτερη χρησιμότητα. Ίσως θα γεμίσει το κενό υποστήριξης εφαρμογών x86 64-bit για τα Windows 10 on ARM.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS