ΑρχικήUpdatesH νέα έκδοση LibreOffice 6.0.3 είναι διαθέσιμη για download

H νέα έκδοση LibreOffice 6.0.3 είναι διαθέσιμη για download

H νέα έκδοση  LibreOffice  6.0.3 κυκλοφόρησε πρόσφατα και υπόσχεται να ξεπεράσει τον ισχυρό αντίπαλο της, Microsoft Office.

To LibreΟffice  6.0.3 αποτελεί την κυριότερη εναλλακτική λύση για το Microsoft Office για όσους οργανισμούς επιθυμούν να μεταβούν από το λογισμικό της Microsoft στον κόσμο του ανοιχτού κώδικα.

Πρόκειται για την τρίτη έκδοση 6.0 και παρόλο που αρκετοί υποστηρίζουν ότι αποτελεί ένα δευτερεύον update, ουσιαστικά, ασχολείται με εβδομήντα σφάλματα ασφαλείας.LibreOffice

Φυσικά, η νέα σταθερή έκδοση περιλαμβάνει όλες τις βελτιώσεις από τα RC builds και έρχεται με μια νέα τεχνική αλλαγή στο log που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή πολλών από εσάς. 

Μερικές από τις σημαντικότερες αλλαγές που εισάγει είναι εκείνες για τους Linux, Mac και Windows υπολογιστές. Για παράδειγμα, σε Linux και Mac, η νέα έκδοση μπορεί να εγκατασταθεί μαζί με το LibreΟffice 5.4, αλλά δεν μπορούν να τρέχουν παράλληλα. Στα Windows, ωστόσο, η εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης ενημερώνει αυτόματα την υπάρχουσα εγκατάσταση του LibreΟffice.

Οφείλουμε να επισημάνουμε σε αυτό το σημείο μια βασική λεπτομέρεια για τους Windows χρήστες. Το LibreOffice 6 απαιτεί να διαθέτετε  Windows 7 ή νεότερη έκδοση. Αυτό σημαίνει ότι τα Windows XP δεν μπορούν να λάβουν το νέο update. Πληροφοριακά, το τέλος των Windows XP ανακοινώθηκε στις 8 Απριλίου 2014 και από τότε δεν έχουν κυκλοφορήσει ενημερώσεις ασφαλείας για το λειτουργικό σύστημα. 

Μπορείτε να κατεβάσετε την νέα έκδοση του LibreOffice για Windows, Linux και Mac χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Προσοχή όμως, η συγκεκριμένη έκδοση ενδείκνυται για γνώστες του προγράμματος, άρα όσοι από εσάς δεν τα πάτε και όσο καλά με το LibreΟffice ή δεν το χρησιμοποιείτε τακτικά καλύτερα να παραμείνετε στην έκδοση  5.4.6.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS