ΑρχικήinetΤο Microsoft Office 2019 θα τρέχει μόνο σε Windows 10

Το Microsoft Office 2019 θα τρέχει μόνο σε Windows 10

Office 2019: Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι η επόμενη έκδοση της σουίτας παραγωγικότητας του Office θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το έτος και όπως ήταν αναμενόμενο, θα λειτουργήσει μόνο στα Windows 10.

Το Office 2019 ανακοινώθηκε αρχικά στο Ignite πέρυσι και τώρα η Microsoft αναφέρει ότι η επόμενη έκδοση των Word, Excel, PowerPoint, Outlook και Skype for Business θα είναι διαθέσιμη κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Ένα πρόγραμμα προεπισκόπησης που δίνει στους δοκιμαστές πρόωρη πρόσβαση σε αυτές τις εφαρμογές θα ξεκινήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2018, οπότε λίγο ακόμα έμεινε.

Να σημειώσουμε ότι το Office 2019 θα λειτουργεί μόνο στα Windows 10, άρα οι χρήστες των Windows 7 και 8.1 που δεν αναβαθμίζουν δεν θα μπορούν να εγκαταστήσουν τη νέα έκδοση της σουίτας παραγωγικότητας.Office 2019

Η Microsoft τόνισε ότι το Office 2019 θα τρέχει σε οποιαδήποτε υποστηριζόμενη έκδοση των Windows 10 SAC, τα Windows 10 Enterprise LTSC 2018 και την επόμενη έκδοση LTSC του Windows Server.

Η Microsoft κάνει επίσης αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο μπορεί να εγκατασταθεί το Office, καθώς το λογισμικό θα κυκλοφορήσει με τα αρχεία Click-to-Run αντί αρχείων MSI – αυτά θα γίνουν αποκλειστικά στα προϊόντα του Office Server.

Το Office 2019 θα εισαγάγει επίσης ένα νέο πρότυπο και ένα εκτεταμένο πρόγραμμα υποστήριξης και, σε αντίθεση με τους προκατόχους του, τα μπαλώματα δεν θα αποστέλλονται συνολικά για 10 χρόνια. Η βασική υποστήριξη θα είναι διαθέσιμη για 5 χρόνια, ενώ θα παρασχεθεί εκτεταμένη υποστήριξη για μόλις 2 χρόνια. Η Microsoft υποστηρίζει ότι η υποστήριξη για τις προηγούμενες εφαρμογές του Office δεν επηρεάζεται και ότι η εκτεταμένη υποστήριξη του Office 2016 θα λήξει το 2025.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις αλλαγές που έρχονται στο Office 2019 θα προσφερθούν αργότερα, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS