Κυριακή, 5 Απριλίου, 07:37
Αρχική inet Microsoft: το πρώτο Windows 10 Redstone 5 είναι εδώ

Microsoft: το πρώτο Windows 10 Redstone 5 είναι εδώ

Αν και το Windows 10 “Redstone 4” δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, η Microsoft ξεκίνησε ήδη τις πρώτες δοκιμές στο Windows 10 “Redstone 5”.
Στις 14 Φεβρουαρίου, η Microsoft κυκλοφόρησε ταυτόχρονα δύο νέα δοκιμαστικά builds: το Redstone 4 build 17101, αλλά και το πρώτο build του Redstone 5 (17604).
Οι δοκιμαστές του λειτουργικού στο Fast Ring μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Redstone 4, ενώ όσοι είναι στο “Skip Ahead” ring μπορούν να δοκιμάσουν το Redstone 5, αν και είναι πολύ νωρίς για να υπάρχουν αξιοσημείωτα νέα χαρακτηριστικά.Redstone 5
Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα και ένα νέο πρόγραμμα προεπισκόπησης (preview) εφαρμογών των Windows 10, μαζί με τα δύο νέα builds.
Το νέο πρόγραμμα επιτρέπει στους δοκιμαστές του προγράμματος Windows Insider να επιλέξουν να κάνουν previews μεμονωμένων εφαρμογών αντί να χρειάζεται να είναι μέρος του “Skip Ahead” ring για να μπορούν να έχουν πρόσβαση στις τελευταίες ενημερώσεις των εφαρμογών της εταιρείας.
Οι Insiders θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν να έχουν προεπισκοπίσεις για τις εφαρμογές Feedback Hub, Microsoft Photos, Microsoft Sticky Notes, Microsoft Tips, Paint 3D, Windows Alarms & Clock, Windows Calculator, Windows Camera, Windows Mixed Reality Viewer και Windows Voice Recorder.
Για να επιλέξετε να κάνετε μια προεπισκόπηση μιας εφαρμογής, θα πρέπει να πάτε στη σελίδα “Ρυθμίσεις” ή “Πληροφορίες” της εφαρμογής και να κάνετε κλικ στο κουμπί “Join preview” ή στο “Leave preview.”
Η Microsoft διαθέτει προς το παρόν ένα περιορισμένο αριθμό προεπισκοπήσεων, αλλά θα ανοίξει περισσότερα slots σταδιακά. Οι εσωτερικοί συνεργάτες που βρίσκονται ήδη στο Skip Ahead ring δεν χρειάζεται να επιλέξουν να λάβουν αυτές τις προεπισκοπήσεις.
Πίσω στα Windows 10  τώρα. Και στις δύο δοκιμαστικές εκδόσεις, η Microsoft έκανε αλλαγές στα permissions των Windows, παρέχοντας στους χρήστες μεγαλύτερο έλεγχο στις εφαρμογές του Universal Windows Platform που μπορούν να έχουν πρόσβαση πια σε όλο το σύστημα αρχείων. Η Microsoft έκανε ελαφρές αλλαγές στην εμφάνιση των emoji που συμπεριλαμβάνονται και στα 17101 και 17604.

Η Microsoft πρόσθεσε επίσης δύο νέες λειτουργίες στα Windows 10 Pro for Workstations με τις δοκιμαστικές εκδόσεις που κυκλοφόρησε:
Ένα νέο σύστημα ενέργειας που ονομάζεται Ultimate Performance, και αντικατέστησε όλα τα consumer apps και τα games των καταναλωτών με εφαρμογές παραγωγικότητας και επιχειρηματικής χρήσης.
Η σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας περιλαμβάνει μια μακρά λίστα αλλαγών, διορθώσεων και ενημερώσεων για τα 17101 και 17604.
Η Microsoft αναμένεται να ξεκινήσει την κυκλοφορία του Redstone 4 γύρω στον Απρίλιο του 2018 ενώ το Redstone 5 γύρω στο Οκτώβριο του 2018.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

LIVE NEWS

Απομακρυσμένη εργασία: Πώς μπορούν να “επιβιώσουν” οι επιχειρήσεις;

Η απομακρυσμένη εργασία είναι μία πολιτική που ακολουθούν επιχειρήσεις όλων των μεγεθών ενόψει της πανδημίας του Κορωνοϊού. Τις τελευταίες εβδομάδες έχει σημειωθεί...

Samsung: Δωρεά αξίας $ 29 εκατομμυρίων για την μάχη ενάντια στον κορωνοϊό

Η Samsung Electronics προχώρησε σε μια δωρεά αξίας $ 29 εκατομμυρίων σε κυβερνήσεις και κοινότητες που έχουν...

Με παρακολουθεί το αφεντικό μου όσο εργάζομαι από το σπίτι;

Με παρακολουθεί το αφεντικό μου όσο εργάζομαι από το σπίτι; Έχετε αναρωτηθεί αν αυτές τις μέρες -λόγω πανδημίας η πλειοψηφία εργάζεται από...

Επιθέσεις Ransomware και DDoS: Οι κυβερνοεγκληματίες εντείνουν τις δραστηριότητές τους εν μέσω του κορωνοϊού

Οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου χρησιμοποιούν τις ανησυχίες γύρω από την επιδημία του κορωνοϊού σε μια προσπάθεια μεγιστοποίησης του αντίκτυπου των επιθέσεων...

Ερευνητές προτείνουν μέθοδο παρακολούθησης του κορωνοϊού μέσω των smartphone

Καθώς ο COVID-19 συνεχίζει να εξαπλώνεται, οι ερευνητικές ομάδες σε ολόκληρο τον κόσμο χρησιμοποιούν το χρόνο και τις δεξιότητές τους για να...

Το μήνυμα της Zoom προς τους πελάτες της για τα θέματα ασφαλείας

Μετά την πρόσφατη ανακάλυψη των κενών ασφαλείας στην εφαρμογή Zoom, η εταιρεία δημοσίευσε μία επίσημη απάντηση προς...

Cache: Κρυμμένα αρχεία στην προσωρινή μνήμη επιβραδύνουν το Google Chrome

Το Google Chrome ανήκει στην κατηγορία των πιο δημοφιλών browsers και χρησιμοποιείται από μεγάλο ποσοστό χρηστών. Ωστόσο, έχει ένα σημαντικό αρνητικό χαρακτηριστικό...

Πώς να συνδέσω και να ρυθμίσω ακουστικά στο Windows 10 PC;

Τα ακουστικά είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο επικοινωνίας, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, που οι περισσότεροι εργαζόμαστε από...

APT Hackers χρησιμοποιούν το Crimson RAT εναντίον Ινδικών τραπεζών

Σύμφωνα με ερευνητές ασφαλείας στον κυβερνοχώρο, μία νέα καμπάνια APT, χρησιμοποιεί το Crimson RAT και επιτίθεται σε...

ProtonMail: Κυκλοφόρησε νέα εφαρμογή για να συνδέεστε τοπικά

ProtonMail - Κυκλοφόρησε νέα εφαρμογή για να συνδέεστε τοπικά: Οι επιθέσεις στο διαδίκτυο αυξάνονται καθημερινά και η...