ΑρχικήinetΤο νέο iPhone της Apple θα κοστίζει μόνο 699 δολάρια;

Το νέο iPhone της Apple θα κοστίζει μόνο 699 δολάρια;

Η σειρά iPhone 2018 της Apple αναμένεται να περιλαμβάνει τρία διαφορετικά μοντέλα με πρόσφατες αναφορές να κάνουν λόγο για τη κατασκευή μιας συσκευής 699 δολαρίων η οποία θα αντικαταστήσει το iPhone 8.

Προηγούμενες αναφορές υποδεικνύουν μια σειρά iPhone η οποία θα περιλαμβάνει μια έκδοση OLED 5,8 ιντσών ως διάδοχος του iPhone X, ένα μεγαλύτερο μοντέλο OLED 6,5 ιντσών, συν ένα handset LCD 6.1 ιντσών σε μια πιο προσιτή τιμή.

Ο αναλυτής KGI Ming-Chi Kuo εικάζει ότι αυτό το προσιτό iPhοne είναι πιθανό να πωλείται για 699 δολάρια αντικαθιστώντας το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus αλλά παράλληλα προσφέροντας παρόμοια εμφάνιση με το iPhοne X. iPhone

Από την άλλη πλευρά, για να έχουμε πιο μειωμένη τιμή η εταιρεία επέλεξε διαφορετικά υλικά, όπως αλουμίνιο για το πλαίσιο αντί για ανοξείδωτο χάλυβα. Ορισμένα χαρακτηριστικά θα μπορούσαν επίσης να απουσιάζουν, όπως το σύστημα διπλής κάμερας και το 3D Touch.

Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι αυτό θα είναι το πιο πετυχημένο iPhοne για το 2018 εκτιμώντας ότι οι πωλήσεις θα φτάσουν τις 100 εκατομμύρια μονάδες.

Ενώ η Apple εξετάζει πράγματι διάφορους τρόπους μείωσης κόστους, το πιο προσιτό iPhοne θα εξακολουθεί να συνοδεύεται από τη τεχνολογία Face ID, καθώς η νέα edge-to-edge οθόνη δεν θα επιτρέψει τη προσθήκη του Touch ID, όπως συμβαίνει και με το iPhοne X.

Με άλλα λόγια, η Apple αναμένεται να πουλήσει περίπου 200 εκατομμύρια μονάδες iPhοne για το 2018, κάτι που θα αποτελέσει μεγάλο επίτευγμα για την εταιρεία, ειδικά μετά την αποθαρρυντική απόδοση του iPhοne X εφόσον είναι πολύ χαμηλότερη απ’ όσο υπολογιζόταν.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS