15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Το νέο AI εργαλείο του Facebook κάνει αυτόματα code debugging

εργαλείοΣτο συνέδριο engineering του Facebook, η εταιρεία ανακοίνωσε ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που ονομάζεται «SapFix». Το εργαλείο λειτουργεί προς όφελος των μηχανικών του Facebook, δεδομένου ότι κάνει αυτόματα code debugging.

Το υβριδικό εργαλείο AI δημιουργεί αυτόματα διορθώσεις για συγκεκριμένα σφάλματα στον κώδικα του Facebook και στη συνέχεια τις προτείνει στους μηχανικούς για έγκριση και εφαρμογή.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το SapFix χρησιμοποιείται ήδη για την αποστολή ισχυρών, σταθερών ενημερώσεων κώδικα σε εκατομμύρια συσκευές Android που χρησιμοποιούν το Facebook.

Το SapFix τρέχει με ή χωρίς το Sapienz, το οποίο είναι το έξυπνο αυτόματο εργαλείο δοκιμής λογισμικού του Facebook. Το Sapienz εντοπίζει ένα συγκεκριμένο τμήμα του κώδικα που είχε εμπλακεί σε code crash, το οποίο στη συνέχεια διαβιβάζεται στο SapFix. Το εργαλείο AI διαθέτει ορισμένες μεθόδους για να δημιουργήσει ένα fix patch.

Το Facebook σκοπεύει να κάνει το SapFix ανοικτού κώδικα στο μέλλον για την κοινότητα των μηχανικών.

Το Facebook προσθέτει υποστήριξη συνεργατών hardware για το Glow compiler

Προφανώς, το SapFix δεν είναι η μοναδική πρόοδος που ανακοίνωσε το Facebook σχετικά με την τεχνολογία μηχανικής εκμάθησης.

Το Facebook προσθέτει επίσημα υποστήριξη συνεργατών για το Glow Compiler που χρησιμοποιείται για επιτάχυνση του hardware μηχανικής μάθησης. Οι Cadence, Esperanto, Intel, Marvell και Qualcomm Technologies Inc, θυγατρική της Qualcomm Incorporated, αποτελούν πλέον μέρος του έργου Glow που βελτιώνει δραστικά τα προϊόντα πυριτίου.

Το Glow είναι ένα λογισμικό compiler που βοηθά στο σχεδιασμό των προϊόντων AI και ML-ready πολύ πιο γρήγορα από τις προηγούμενες μεθοδολογίες.

Ενώ οι τεχνολογικοί γίγαντες όπως η Apple και η Google κατασκευάζουν τα δικά τους τσιπ πυριτίου, φαίνεται ότι το Facebook πρόκειται να αναθέσει αλλού την κατασκευή τσιπ υψηλής απόδοσης, χρησιμοποιώντας το δικό του ML κώδικα.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *