ΑρχικήinetΗ Microsoft κυκλοφορεί τα Windows 10 RS6 Build 18237

Η Microsoft κυκλοφορεί τα Windows 10 RS6 Build 18237

Η Microsoft μπορεί να κυκλοφορήσει μια νέα κατασκευή για Windows Insiders εγγεγραμμένη στο Fast Ring, και αυτή τη φορά κάνει προεπισκόπηση του επερχόμενου update Redstone 6 που έρχεται την άνοιξη του 2019.

Τα Windows 10 build 18237 δεν φέρνουν πάρα πολλές αλλαγές στους insiders, και αυτό είναι πολύ λογικό αφού η δουλειά για το update μόλις ξεκίνησε.

Αυτή τη στιγμή όλοι έχουν εστιάσει στο να πάρουν το Update του Οκτωβρίου 2018 έτοιμο για λανσάρισμα, το οποίο αναμένεται να συμβεί τον επόμενο μήνα, το οποίο επιταχύνει την ανάπτυξη της ενημέρωσης δυνατοτήτων της άνοιξης του 2019.

Η μόνη αλλαγή σε αυτό το build είναι το ακρυλικό εφέ που γίνεται στο log-in page των Windows, συμβάλλοντας στο να δουν οι χρήστες ένα πιο σύγχρονο interface πριν ακόμη συνδεθούν. Το Acrylic είναι μέρος του Fluent Design System της Microsoft και είναι ήδη διαθέσιμο σε άλλα μέρη του λειτουργικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων των βασικών εφαρμογών.

Εκτός από αρκετές βελτιώσεις, υπάρχουν επίσης δύο γνωστά ζητήματα και ένα από αυτά αφορά τις ειδοποιήσεις που εμφανίζονται στο Action Center. Η Microsoft εξηγεί:

“Παρατηρώντας το φόντο των ειδοποιήσεων, το Action Center χάνει το χρώμα του και γίνεται διαφανές (με ακρυλικό αποτέλεσμα). Γνωρίζουμε ότι αυτό μπορεί να σας δυσκολεύει να διαβάσετε τις ειδοποιήσεις σας και θα εκτιμούσαμε αν κάνατε λίγη υπομονή καθώς δουλεύουμε για να το επιδιορθώσουμε”, εξηγεί η Microsoft.

Τα Windows 10 Redstone 6 αναμένεται να λανσαριστούν την άνοιξη του επόμενου έτους, σύμφωνα με το τυπικό πρόγραμμα κυκλοφορίας της Microsoft. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να οριστικοποιηθεί τον Μάρτιο και στη συνέχεια να κυκλοφορήσει στους χρήστες τον Απρίλιο. Ο ρυθμός δημιουργίας του λανσαρίσματος, ωστόσο, θα επιταχυνθεί μόλις κυκλοφορήσει το Update του Οκτωβρίου 2018 τον επόμενο μήνα.

Microsoft

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS