ΑρχικήinetΤο Windows 10 Redstone 5 Update θα λανσαριστεί τον Οκτώβρη

Το Windows 10 Redstone 5 Update θα λανσαριστεί τον Οκτώβρη

Η Microsoft μόλις επιβεβαίωσε ότι το Windows 10 Redstone 5, το επόμενο σημαντικό update χαρακτηριστικών για το λειτουργικό της σύστημα, θα λανσαριστεί με το Update του Οκτωβρίου του 2018.

Windows

Παρόλο που δεν δόθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με το πότε θα μπορούσε να ξεκινήσει η ανάπτυξη, η Erin Chapple, αντιπρόεδρος της εταιρίας Microsoft, δήλωσε στην έκθεση IFA 2018 στο Βερολίνο ότι περισσότερες λεπτομέρειες θα κυκλοφορήσουν τις ερχόμενες εβδομάδες, καθώς η ομάδα των Windows τρέχει σχετικά με την οριστικοποίηση της ενημέρωσης.

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι το επόμενο update χαρακτηριστικών μας στα Windows θα ονομάζεται Windοws 10 October 2018 Update,” δήλωσε.

“Με αυτήν την ενημέρωση, θα προσφέρουμε νέες δυνατότητες και βελτιώσεις στις σχεδόν 700 εκατομμύρια συσκευές που τρέχουν τα Windows 10, οι οποίες βοηθούν τους ανθρώπους να αξιοποιήσουν στο έπακρο το χρόνο τους. Θα μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το update τις επόμενες εβδομάδες.”

Σύμφωνα με μια αναφορά του WindowsCentral, το Windοws 10 October 2018 Update, το οποίο θα αναφέρεται επίσης ως Windοws 10 version 1809, θα αρχίσει να μεταφέρεται στους χρήστες στις αρχές Οκτωβρίου.

Η αναμενόμενη ημερομηνία για αυτό το update είναι 25 Σεπτεμβρίου, αλλά όπως και με τα πάντα που βρίσκονται ακόμη στο στάδιο της ανάπτυξης, παραμένει να δούμε αν η Microsoft θα καταφέρνει να τηρήσει αυτή την προθεσμία.

Οι insiders θα μπορούσαν να λάβουν την τελική κατασκευή στις 14 Σεπτεμβρίου, με περαιτέρω βελτιώσεις να αποσταλούν μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου.

Όπως συμβαίνει με κάθε νέα ενημέρωση δυνατοτήτων των Windοws 10, η Microsoft αναμένεται να δημοσιεύσει μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα για το update του Οκτώβρη που θα κυκλοφορήσει σε όλες τις συσκευές. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση θα περιλαμβάνει όλες τις αλλαγές που θα κάνει η ομάδα ανάπτυξης των Windows μετά την ημερομηνία λανσαρίσματος.

Εν τω μεταξύ, η Microsoft εργάζεται πυρετωδώς για να ολοκληρώσει το update του Οκτώβρη 2018 και αρκετές νέες κατασκευές αναμένεται να κυκλοφορήσουν στους συμμετέχοντες του προγράμματος Windows Insider τις προσεχείς εβδομάδες.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS