15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Η Microsoft προσφέρει 2 χρόνια επιπλέον υποστήριξη των Windows 7 επι πληρωμή

Windows-Microsoft Στο παρελθόν, η Microsoft ανήγγειλε τα σχέδιά της για τον τερματισμό της υποστήριξης των Windows 7 στις 14 Ιανουαρίου 2020. Φαίνεται όμως ότι αρκετοί χρήστες δεν έχουν ακόμα πάρει την απόφαση να προχωρήσουν στα νεότερα Windows 10 και αυτό έχει ωθήσει την εταιρεία να προσφέρει δύο χρόνια επιπλέον υποστήριξη σε πελάτες που επιλέγουν να πληρώσουν γι ‘αυτό.

Είναι γνωστό ότι υπάρχουν χιλιάδες εταιρικοί πελάτες που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν Windows 7 στους υπολογιστές τους. Ως μέρος του σχεδίου Extended Security Updates (ESU), τα Windows 7 θα συνεχίσουν να λαμβάνουν ενημερώσεις ασφαλείας μέχρι τον Ιανουάριο του 2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχέδιο ESU είναι διαθέσιμο μόνο σε πελάτες που εκτελούν εκδόσεις Professional και Enterprise των Windows 7.

Σε περίπτωση που οι χρήστες επεκτείνουν την υποστήριξη, η Microsoft θα διασφαλίσει επίσης ότι θα μπορούν να χρησιμοποιούν το Office 365 ProPlus σε συσκευές Windows 7 έως τον Ιανουάριο του 2023.

Εκτός από την εκτεταμένη υποστήριξη των Windows 7, η Microsoft έχει επίσης προσφέρει μια νέα λειτουργία Desktop App Assure. Διαθέσιμη χωρίς πρόσθετο κόστος, η υπηρεσία αυτή εξασφαλίζει ότι οι περισσότερες εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για Windows 7 θα συνεχίσουν να λειτουργούν και στα Windows 10. Εάν κάποιος χρήστης αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, μπορεί να υποβάλει αίτηση μέσω της υπηρεσίας Microsoft FastTrack.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *