ΑρχικήinetΗ Microsoft προσφέρει 2 χρόνια επιπλέον υποστήριξη των Windows 7 επι πληρωμή

Η Microsoft προσφέρει 2 χρόνια επιπλέον υποστήριξη των Windows 7 επι πληρωμή

Windows-Microsoft Στο παρελθόν, η Microsoft ανήγγειλε τα σχέδιά της για τον τερματισμό της υποστήριξης των Windows 7 στις 14 Ιανουαρίου 2020. Φαίνεται όμως ότι αρκετοί χρήστες δεν έχουν ακόμα πάρει την απόφαση να προχωρήσουν στα νεότερα Windows 10 και αυτό έχει ωθήσει την εταιρεία να προσφέρει δύο χρόνια επιπλέον υποστήριξη σε πελάτες που επιλέγουν να πληρώσουν γι ‘αυτό.

Είναι γνωστό ότι υπάρχουν χιλιάδες εταιρικοί πελάτες που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν Windows 7 στους υπολογιστές τους. Ως μέρος του σχεδίου Extended Security Updates (ESU), τα Windows 7 θα συνεχίσουν να λαμβάνουν ενημερώσεις ασφαλείας μέχρι τον Ιανουάριο του 2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχέδιο ESU είναι διαθέσιμο μόνο σε πελάτες που εκτελούν εκδόσεις Professional και Enterprise των Windows 7.

Σε περίπτωση που οι χρήστες επεκτείνουν την υποστήριξη, η Microsoft θα διασφαλίσει επίσης ότι θα μπορούν να χρησιμοποιούν το Office 365 ProPlus σε συσκευές Windows 7 έως τον Ιανουάριο του 2023.

Εκτός από την εκτεταμένη υποστήριξη των Windows 7, η Microsoft έχει επίσης προσφέρει μια νέα λειτουργία Desktop App Assure. Διαθέσιμη χωρίς πρόσθετο κόστος, η υπηρεσία αυτή εξασφαλίζει ότι οι περισσότερες εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για Windows 7 θα συνεχίσουν να λειτουργούν και στα Windows 10. Εάν κάποιος χρήστης αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, μπορεί να υποβάλει αίτηση μέσω της υπηρεσίας Microsoft FastTrack.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS