Κυριακή, 5 Απριλίου, 17:16
Αρχική inet Microsoft: Έρχεται το Update του Office 2016 για Mac

Microsoft: Έρχεται το Update του Office 2016 για Mac

Η Microsoft έχει ξεκινήσει τη δοκιμή του update του Office 2016 για Mac το Σεπτέμβριο του 2018 και οι συμμετέχοντες του προγράμματος Office Insider είναι οι πρώτοι που θα το αποκτήσουν.

Οι χρήστες του Slow ring μπορούν να “κατεβάσουν” την νέα ενημερωμένη έκδοση αυτή την στιγμή. Έχει χαρακτηριστεί ως έκδοση 16.17.180904 και προβλέπεται να κυκλοφορήσει σε όλους τους άλλους έως το τέλος του μήνα.

Αυτό το μήνα, το update του Office για Mac έρχεται με πολλές νέες δυνατότητες και όλα ξεκινούν με την υποστήριξη εξισώσεων LaTeX στο Microsoft Word.

Η Microsoft λέει ότι αυτό ήταν ένα από τα πιο απαιτούμενα χαρακτηριστικά του Microsoft Office για Mac, και η εταιρεία εξηγεί ότι οι περισσότερες μαθηματικές λέξεις-κλειδιά υποστηρίζονται ήδη στο Word.

Το Microsoft Excel λαμβάνει επίσης μια ενημερωμένη έκδοση βασισμένη στα σχόλια των χρηστών, οπότε οι προσαρμοσμένες συντομεύσεις επέστρεψαν.

“Πολλοί χρήστες θεωρούν ότι χρησιμοποιώντας ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο με συντομεύσεις πληκτρολογίου Excel για Mac τους βοηθά να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά. Για χρήστες με κινητικότητα ή προβλήματα όρασης, οι συντομεύσεις πληκτρολογίου μπορεί να είναι ευκολότερες από τη χρήση της οθόνης αφής και αποτελούν βασική εναλλακτική λύση για τη χρήση ενός ποντικιού “εξηγεί η εταιρεία.

Το Microsoft Word και το PowerPoint λαμβάνουν υποστήριξη για @mentions με αυτή τη νέα ενημέρωση, μια λειτουργία που έχει ήδη εφαρμοστεί σε εφαρμογές των Windows και η οποία επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν mention απευθείας τους συναδέλφους σε ένα έγγραφο.

Οι χρήστες του Word, PowerPoint και Excel μπορούν επίσης να σχεδιάσουν με μελάνι  με αυτήν την ενημέρωση, καθώς οι εφαρμογές υποστηρίζουν ποντίκια, touchpads και pen για εργασίες όπως γραφή, σχεδίαση και επισήμανση μέσα σε ένα έγγραφο. Τέλος, και οι τρεις εφαρμογές μπορούν να λειτουργήσουν πιο αποτελεσματικά με τρισδιάστατα μοντέλα, καθώς υποστηρίζουν την εισαγωγή και περιστροφή τους σε 360 μοίρες.

Η ενημέρωση του Σεπτεμβρίου για το Microsoft Office στο Mac θα πρέπει να αρχίσει να κυκλοφορεί σε όλους τους χρήστες τις ερχόμενες εβδομάδες, αλλά όπως συμβαίνει με όλα τα στάδια προεπισκόπησης, όλα εξαρτώνται από τον τρόπο με τον οποίο η εξέλιξη προχωρά και πόσα σφάλματα εντοπίζονται πριν από την κυκλοφορία του.

Office

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

LIVE NEWS

Zoom: Χιλιάδες εγγραφές τηλεδιασκέψεων ανέβηκαν στο YouTube

Τα ζητήματα σχετικά με την ιδιωτικότητα δείχνουν να μην έχουν τέλος για την εφαρμογή τηλεδιασκέψεων Zoom. Όπως...

Πώς μπορείτε να συνδέσετε ένα μικρόφωνο στο MacBook σας;

Πολλοί άνθρωποι που ξαφνικά πρέπει να πραγματοποιούν βιντεοκλήσεις ή τηλεδιασκέψεις, είτε για την δουλειά τους είτε για online μαθήματα, έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι...

COVID-19: Οργανισμοί ανθρωπίνων δικαιωμάτων προειδοποιούν τις κυβερνήσεις που παρακολουθούν πολίτες

Ο COVID-19 έχει αναγκάσει πολλές κυβερνήσεις να πάρουν ακραία μέτρα, όπως να παρακολουθούν τους πολίτες. Περίπου 110...

Απομακρυσμένη εργασία: Πώς μπορούν να “επιβιώσουν” οι επιχειρήσεις;

Η απομακρυσμένη εργασία είναι μία πολιτική που ακολουθούν επιχειρήσεις όλων των μεγεθών ενόψει της πανδημίας του Κορωνοϊού. Τις τελευταίες εβδομάδες έχει σημειωθεί...

Samsung: Δωρεά αξίας $ 29 εκατομμυρίων για την μάχη ενάντια στον κορωνοϊό

Η Samsung Electronics προχώρησε σε μια δωρεά αξίας $ 29 εκατομμυρίων σε κυβερνήσεις και κοινότητες που έχουν...

Με παρακολουθεί το αφεντικό μου όσο εργάζομαι από το σπίτι;

Με παρακολουθεί το αφεντικό μου όσο εργάζομαι από το σπίτι; Έχετε αναρωτηθεί αν αυτές τις μέρες -λόγω πανδημίας η πλειοψηφία εργάζεται από...

Επιθέσεις Ransomware και DDoS: Οι κυβερνοεγκληματίες εντείνουν τις δραστηριότητές τους εν μέσω του κορωνοϊού

Οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου χρησιμοποιούν τις ανησυχίες γύρω από την επιδημία του κορωνοϊού σε μια προσπάθεια μεγιστοποίησης του αντίκτυπου των επιθέσεων...

Ερευνητές προτείνουν μέθοδο παρακολούθησης του κορωνοϊού μέσω των smartphone

Καθώς ο COVID-19 συνεχίζει να εξαπλώνεται, οι ερευνητικές ομάδες σε ολόκληρο τον κόσμο χρησιμοποιούν το χρόνο και τις δεξιότητές τους για να...

Το μήνυμα της Zoom προς τους πελάτες της για τα θέματα ασφαλείας

Μετά την πρόσφατη ανακάλυψη των κενών ασφαλείας στην εφαρμογή Zoom, η εταιρεία δημοσίευσε μία επίσημη απάντηση προς...

Cache: Κρυμμένα αρχεία στην προσωρινή μνήμη επιβραδύνουν το Google Chrome

Το Google Chrome ανήκει στην κατηγορία των πιο δημοφιλών browsers και χρησιμοποιείται από μεγάλο ποσοστό χρηστών. Ωστόσο, έχει ένα σημαντικό αρνητικό χαρακτηριστικό...