ΑρχικήinetMicrosoft: Έρχεται το Update του Office 2016 για Mac

Microsoft: Έρχεται το Update του Office 2016 για Mac

Η Microsoft έχει ξεκινήσει τη δοκιμή του update του Office 2016 για Mac το Σεπτέμβριο του 2018 και οι συμμετέχοντες του προγράμματος Office Insider είναι οι πρώτοι που θα το αποκτήσουν.

Οι χρήστες του Slow ring μπορούν να “κατεβάσουν” την νέα ενημερωμένη έκδοση αυτή την στιγμή. Έχει χαρακτηριστεί ως έκδοση 16.17.180904 και προβλέπεται να κυκλοφορήσει σε όλους τους άλλους έως το τέλος του μήνα.

Αυτό το μήνα, το update του Office για Mac έρχεται με πολλές νέες δυνατότητες και όλα ξεκινούν με την υποστήριξη εξισώσεων LaTeX στο Microsoft Word.

Η Microsoft λέει ότι αυτό ήταν ένα από τα πιο απαιτούμενα χαρακτηριστικά του Microsoft Office για Mac, και η εταιρεία εξηγεί ότι οι περισσότερες μαθηματικές λέξεις-κλειδιά υποστηρίζονται ήδη στο Word.

Το Microsoft Excel λαμβάνει επίσης μια ενημερωμένη έκδοση βασισμένη στα σχόλια των χρηστών, οπότε οι προσαρμοσμένες συντομεύσεις επέστρεψαν.

“Πολλοί χρήστες θεωρούν ότι χρησιμοποιώντας ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο με συντομεύσεις πληκτρολογίου Excel για Mac τους βοηθά να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά. Για χρήστες με κινητικότητα ή προβλήματα όρασης, οι συντομεύσεις πληκτρολογίου μπορεί να είναι ευκολότερες από τη χρήση της οθόνης αφής και αποτελούν βασική εναλλακτική λύση για τη χρήση ενός ποντικιού “εξηγεί η εταιρεία.

Το Microsoft Word και το PowerPoint λαμβάνουν υποστήριξη για @mentions με αυτή τη νέα ενημέρωση, μια λειτουργία που έχει ήδη εφαρμοστεί σε εφαρμογές των Windows και η οποία επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν mention απευθείας τους συναδέλφους σε ένα έγγραφο.

Οι χρήστες του Word, PowerPoint και Excel μπορούν επίσης να σχεδιάσουν με μελάνι  με αυτήν την ενημέρωση, καθώς οι εφαρμογές υποστηρίζουν ποντίκια, touchpads και pen για εργασίες όπως γραφή, σχεδίαση και επισήμανση μέσα σε ένα έγγραφο. Τέλος, και οι τρεις εφαρμογές μπορούν να λειτουργήσουν πιο αποτελεσματικά με τρισδιάστατα μοντέλα, καθώς υποστηρίζουν την εισαγωγή και περιστροφή τους σε 360 μοίρες.

Η ενημέρωση του Σεπτεμβρίου για το Microsoft Office στο Mac θα πρέπει να αρχίσει να κυκλοφορεί σε όλους τους χρήστες τις ερχόμενες εβδομάδες, αλλά όπως συμβαίνει με όλα τα στάδια προεπισκόπησης, όλα εξαρτώνται από τον τρόπο με τον οποίο η εξέλιξη προχωρά και πόσα σφάλματα εντοπίζονται πριν από την κυκλοφορία του.

Office

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS