Firmware update της Microsoft προκαλεί σφάλμα σε πολλά Surface μοντέλα!
infosec

Firmware update της Microsoft προκαλεί σφάλμα σε πολλά Surface μοντέλα!

Ένα νέο σφάλμα πλήττει τα Surface της Microsoft, καθώς πρόσφατο firmware update προκαλεί ανακριβής παρουσίαση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας...
Read More
infosec

Κυκλοφόρησε ενημέρωση που διορθώνει ευπάθεια σε δημοφιλές plugin του WordPress

Ένας ερευνητής ασφάλειας αποκάλυψε λεπτομέρειες για μια κρίσιμη ευπάθεια σε ένα από τα δημοφιλή και ευρέως ενεργά plugins για το...
Read More
infosec

Group IB: Δυο hacker groups επιτίθενται σε Ρωσικές τράπεζες

Η Group IB εντόπισε μια τεράστια καμπάνια προσποιούμενη την κεντρική τράπεζα της Ρωσίας, με στόχο διάφορα Ρωσικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Τα...
Read More
infosec

Bug του Gmail επιτρέπει την τροποποίηση του «From:» header

Ένα Bug που εντοπίστηκε στην δομή του “From:” header του Gmail θα μπορούσε να εμφανίζει μια διαφορετική διεύθυνση email από...
Read More
infosec

Γιατί κλείδωσαν μυστηριωδώς οι λογαριασμοί της Apple;

Πιστεύετε πως επιχείρησε κάποιος να χακάρει τον Apple λογαριασμό σας; Δεν είστε ο μόνος! Από την Τρίτη, πολλοί χρήστες των...
Read More
Latest Posts

Το Tor Browser 8.0 κυκλοφόρησε και προσφέρει μία νέα εμπειρία onboarding

BrowserΤο πρόγραμμα Tor έχει αποκαλύψει τον ολοκαίνουριο Tor Browser 8.0, με ενημερωμένη language page, νέα εμπειρία onboarding για νέους χρήστες, πρόσθετη υποστήριξη γλώσσας και βελτιστοποιημένη τεχνική bridge fetching.

Το πρόγραμμα περιήγησης είναι γνωστό για την καθιέρωση ανώνυμης σύνδεσης με τη συγκέντρωση δεδομένων σε κρυπτογραφημένα πακέτα πριν τα περάσει μέσω του δικτύου, αποκρύπτοντας έτσι το διαδικτυακά σας αποτυπώματα.

Η νέα ενημέρωση βασίζεται στο Firefox 60 ESR (Extended Support Release), σε αντίθεση με την προηγούμενη έκδοση που τροφοδοτήθηκε από το Firefox 52 ESR.

Νέα εμπειρία onboarding

Ο Tor Browser 8.0 αντιμετωπίζει τα μακροχρόνια ζητήματα που έθιξαν οι χρήστες. Μία από τις σημαντικότερες αλλαγές είναι η νέα εμπειρία onboarding για τους νέους χρήστες.

Η εισαγωγή παρέχει τώρα στους χρήστες όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστούν για να ξεκινήσουν με το πρόγραμμα περιήγησης Tor. Η ενότητα «About» του προγράμματος περιήγησης περιγράφει τις πτυχές που κάνουν το Tor διαφορετικό από άλλα κοινά διαθέσιμα προγράμματα περιήγησης και πώς μπορούν οι χρήστες να χρησιμοποιούν το Tor για να αξιοποιήσουν στο έπακρο την εμπειρία περιήγησής τους.

Βελτιστοποιημένη ροή Bridge Configuration

Για τοποθεσίες όπου ο Tor Browser είναι αποκλεισμένος εξαιτίας ζητημάτων που σχετίζονται με τη λογοκρισία, ο Tor παρείχε νωρίτερα ένα σύνολο γεφυρών για να παρακάμψει τη λογοκρισία. Για να αποκτήσουν πρόσθετες γέφυρες, οι χρήστες έπρεπε να στείλουν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να επισκεφτούν έναν ιστότοπο που ήταν μία περίπλοκη διαδικασία. Με τον Tor 8.0, ο Tor απλοποίησε τη διαδικασία για την υποβολή αιτήματος για πρόσθετες γέφυρες. Τώρα, οι χρήστες πρέπει να λύσουν ένα captcha στο Tor launcher για να αποκτήσουν ένα bridge IP.

Βελτιωμένη υποστήριξη γλωσσών

Νωρίτερα, ο Tor υποστήριζε λιγότερες γλώσσες κάτι που αποτελούσε πρόκληση για τους χρήστες, καθώς δεν ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσουν το πρόγραμμα περιήγησης στη μητρική τους γλώσσα. Το Tor Browser 8.0 έχει εισαγάγει υποστήριξη για εννέα γλώσσες που δεν ήταν διαθέσιμες στο παρελθόν. Οι γλώσσες που προστέθηκαν πρόσφατα είναι η Καταλανική, η Ιρλανδική, η Ινδονησιακή, η Ισλανδική, η Νορβηγική, η Δανική, η Εβραϊκή, η Σουηδική και η Παραδοσιακή Κινέζικη.

Επιπλέον, ο Tor Browser 8.0, περιλαμβάνει τώρα Tor 0.3.3.9 με OpenSSL 1.0.2p και Libevent 2.1.8. Μπορείτε να διαβάσετε τις  πλήρεις αλλαγές εδώ. Μπορείτε να κατεβάσετε την ενημερωμένη έκδοση του Tor Browser κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *