ΑρχικήinetH 0patch κυκλοφόρησε διόρθωση για την ευπάθεια του Windows 10 Task Scheduler

H 0patch κυκλοφόρησε διόρθωση για την ευπάθεια του Windows 10 Task Scheduler

Η ευπάθεια του Task Scheduler των Windows 10 που αποκαλύφθηκε στο Twitter νωρίτερα από αυτή την εβδομάδα δεν θα πάρει μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα από την Microsoft μέχρι το επόμενο Patch Tuesday στις 11 Σεπτεμβρίου, αλλά εν τω μεταξύ οι προγραμματιστές του 0patch σας κάλυψαν.

Μια λύση τρίτου για το σφάλμα είναι τώρα διαθέσιμη για το Windows 10 April 2018 Update (version 1803) 64-bit, και μπορεί ο καθένας να την κατεβάσει. Οι πελάτες του 0patch που τρέχουν το 0patch Agent με ένα μόνο κλικ στο κουμπί συγχρονισμού μπορούν να αποκτήσουν αυτόματα το micropatch.

Δεδομένου ότι πρόκειται για μια ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας από τρίτους, πολλοί αναρωτιούνται εάν θα μπορούσε να δημιουργηθεί οποιαδήποτε σύγκρουση όταν η Microsoft δημοσιεύει το δικό της patch τον επόμενο μήνα.

Αλλά σύμφωνα με το 0patch, αυτό δεν θα συμβεί, και οι χρήστες θα είναι σε θέση να εγκαταστήσουν ενημερώσεις όπως κάνουν κάθε μήνα χωρίς κανένα πρόβλημα.

“Πολλοί ρωτούν τι θα συμβεί όταν η Microsoft κυκλοφορήσει την επίσημη ενημερωμένη έκδοση για να διορθώσει αυτό το θέμα ευπάθειας ενώ έχουν εγκαταστήσει το 0patch Agent με το micropatch εγκατεστημένο. Απλά, το micropatch θα σταματήσει να τρέχει επειδή το DLL με το συγκεκριμένο crypto hash δεν θα είναι πλέον εκεί”  εξηγεί η εταιρεία.

Ενώ πολλοί διστάζουν να εγκαταστήσουν ενημερώσεις ασφαλείας τρίτων μερών, αυτός είναι ο μόνος τρόπος να επιλυθεί το πρόσφατα εντοπισμένο σφάλμα “0-day” των Windows 10 σε αυτό το σημείο.

Windows

 

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS