15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Η νέα έκδοση firmware 5.56 για το PlayStation 4 είναι διαθέσιμη για download

Η Sony κυκλοφόρησε ένα νέο firmware πακέτο για τις κονσόλες παιχνιδιών PlayStation 4, συγκεκριμένα την έκδοση 5.56, η οποία βελτιώνει τη συνολική απόδοση του συστήματος, όπως και η προηγούμενη έκδοση του Firmware του PlayStation 4.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε αν θέλετε να αποκτήσετε την πρόσφατη έκδοση είναι πολύ απλά. Πρώτα, οφείλετε να αποθηκεύσετε το κατάλληλο αρχείο .PUP σε έναν υπολογιστή.

Στη συνέχεια, δημιουργήστε μια διαδρομή «PS4 / UPDATE» σε ένα USB stick με μορφή FAT32, μεταφέρετε το αρχείο firmware εκεί, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας όλων των σημαντικών δεδομένων που είναι αποθηκευμένα στην κονσόλα σας και συνδέστε το αφαιρούμενο αποθηκευτικό χώρο στη μονάδα PS4.

PlayStation

Τώρα, εάν χρησιμοποιείται ήδη το πακέτο αναβάθμισης, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Ενημέρωση λογισμικού συστήματος, ακολουθήστε όλες τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη και εφαρμόστε την νέα έκδοση στην κονσόλα σας χωρίς να διαγράψετε δεδομένα χρήστη ή να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις.

Όσον αφορά το αρχείο επανεγκατάστασης, κάντε επανεκκίνηση της κονσόλας, επιλέξτε την επιλογή «Initialize PS4 (Επανεγκατάσταση λογισμικού συστήματος)» και περιμένετε υπομονετικά, ενώ η συσκευή ολοκληρώνει την διαδικασία. Έχετε υπόψη ότι αυτή η μέθοδος διαγράφει όλους τους χρήστες, τα δεδομένα, τις ρυθμίσεις και οποιαδήποτε άλλα αρχεία βρίσκονται στην κονσόλα.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, κατεβάστε το Sony PlayStation 4 Firmware 5.56, εφαρμόστε το και απολαύστε μια αναβαθμισμένη εμπειρία στο PlayStation 4.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *