ΑρχικήinetΗ νέα έκδοση firmware 5.56 για το PlayStation 4 είναι διαθέσιμη για...

Η νέα έκδοση firmware 5.56 για το PlayStation 4 είναι διαθέσιμη για download

Η Sony κυκλοφόρησε ένα νέο firmware πακέτο για τις κονσόλες παιχνιδιών PlayStation 4, συγκεκριμένα την έκδοση 5.56, η οποία βελτιώνει τη συνολική απόδοση του συστήματος, όπως και η προηγούμενη έκδοση του Firmware του PlayStation 4.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε αν θέλετε να αποκτήσετε την πρόσφατη έκδοση είναι πολύ απλά. Πρώτα, οφείλετε να αποθηκεύσετε το κατάλληλο αρχείο .PUP σε έναν υπολογιστή.

Στη συνέχεια, δημιουργήστε μια διαδρομή “PS4 / UPDATE” σε ένα USB stick με μορφή FAT32, μεταφέρετε το αρχείο firmware εκεί, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας όλων των σημαντικών δεδομένων που είναι αποθηκευμένα στην κονσόλα σας και συνδέστε το αφαιρούμενο αποθηκευτικό χώρο στη μονάδα PS4.

PlayStation

Τώρα, εάν χρησιμοποιείται ήδη το πακέτο αναβάθμισης, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Ενημέρωση λογισμικού συστήματος, ακολουθήστε όλες τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη και εφαρμόστε την νέα έκδοση στην κονσόλα σας χωρίς να διαγράψετε δεδομένα χρήστη ή να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις.

Όσον αφορά το αρχείο επανεγκατάστασης, κάντε επανεκκίνηση της κονσόλας, επιλέξτε την επιλογή “Initialize PS4 (Επανεγκατάσταση λογισμικού συστήματος)” και περιμένετε υπομονετικά, ενώ η συσκευή ολοκληρώνει την διαδικασία. Έχετε υπόψη ότι αυτή η μέθοδος διαγράφει όλους τους χρήστες, τα δεδομένα, τις ρυθμίσεις και οποιαδήποτε άλλα αρχεία βρίσκονται στην κονσόλα.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, κατεβάστε το Sony PlayStation 4 Firmware 5.56, εφαρμόστε το και απολαύστε μια αναβαθμισμένη εμπειρία στο PlayStation 4.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS