ΑρχικήReviewsΤο πρώτο Snapdragon 850 Laptop έχει 25 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας

Το πρώτο Snapdragon 850 Laptop έχει 25 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας

Η ανάπτυξη των συσκευών που αποτελούν μέρος των υπολογιστών Always Connected δεύτερης γενιάς που τρέχουν Windows 10 σε ARM ξεκίνησε επίσημα, καθώς η Lenovo χρησιμοποίησε την έκθεση IFA στο Βερολίνο για να παρουσιάσει την πρώτη Snapdragon 850 συσκευή της εταιρείας.

Snapdragon

Το Lenovo Yoga C630 είναι ο πρώτος φορητός υπολογιστής που έρχεται με το τσιπ βελτιστοποίησης PC της Qualcomm, υποσχόμενος μια εντυπωσιακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τις 25 ώρες ανά φόρτιση συγκεκριμένα.

Το Snapdragon 850, το οποίο έχει ρυθμιστεί ειδικά για να διαρκεί περισσότερο χωρίς να έχει αντίκτυπο στην απόδοση, είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί σε μια σειρά άλλων υπολογιστών Always Connected που αναμένονται να λανσαριστούν μέχρι το τέλος του έτους.

Η απαιτούμενη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της Lenovo είναι εντυπωσιακή, αλλά όπως συνέβη στην περίπτωση των πρώτων Windows 10 σε συσκευές ARM, όλα εξαρτώνται από την κλίμακα του συμβιβασμού που πρέπει να κάνουν οι αγοραστές όσον αφορά την απόδοση.

Εκτός από το εν λόγω τσιπ, η Lenovo θα πουλήσει το νέο Yoga C630 με μνήμη RAM έως 8GB στην κορυφαία διαμόρφωση και μέγιστη ενσωματωμένη χωρητικότητα 256 GB. Τα γραφικά θα τροφοδοτούνται από ένα τσιπ Qualcomm Adreno 630 GPU.

Ο φορητός υπολογιστής 13,3 ιντσών διαθέτει οθόνη IPS με υποστήριξη αφής και ανάλυση 1920×1080 pixels. Υπάρχουν δύο θύρες USB τύπου C και ένας αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων για το ξεκλείδωμα της συσκευής κατά τη σύνδεση στα Windows 10.

Το Lenovo Yoga C630 θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο με τιμή εκκίνησης $ 850 και η κορυφαία διαμόρφωση θα μπορούσε να ξεπεράσει τα $ 1.000. Η πένα δεν θα προσφέρεται στη συσκευασία, αλλά η Lenovo την πωλεί χωριστά σε περίπτωση που θέλετε να την αγοράσετε.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα έχουμε όταν η συσκευή θα κυκλοφορήσει, καθώς για την ώρα η Lenovo αποφάσισε να επιμείνει στα βασικά στοιχεία και μόνο να ενημερώσει τον κόσμο ότι οι υπολογιστές νέας γενιάς Always Connected έρχονται.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS