ΑρχικήUpdatesMicrosoft: κυκλοφόρησαν νέες αθροιστικές ενημερώσεις

Microsoft: κυκλοφόρησαν νέες αθροιστικές ενημερώσεις

Η Microsoft κυκλοφόρησε μερικές νέες αθροιστικές ενημερώσεις για τα Windows 10 στα builds 1803, 1709, 1703, 1607 και Windows Server 2016.
Οι ενημερωμένες εκδόσεις KB4346783, KB4343893, KB4343889 και KB4343884 δεν είναι ενημερώσεις ασφαλείας αλλά επιδιορθώνουν ορισμένα θέματα των Windows 10.
microsoft
Η Microsoft αναφέρει ότι οι παραπάνω ενημερώσεις είναι διαθέσιμες μέσω του Windows Update αλλά και μέσω του Microsoft Update catalog. Προς το παρόν όμως δεν φαίνονται στο Windows Update τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο.
Οδηγίες προς ναυτιλλομένους
Επειδή το παρελθόν έχει δείξει πολλές φορές ότι οι άμεσες ενημερώσεις συστημάτων μπορούν να παρουσιάσουν προβλήματα, καλό θα ήταν να περιμένετε λίγο πριν εγκαταστήσετε τις παραπάνω ενημερώσεις.
Μια εταιρεία που αναπτύσσει και συντηρεί ένα λειτουργικό σύστημα σαν τα Windows που υπάρχει εγκατεστημένο σε εκατομμύρια υπολογιστές, είναι αδύνατον να προβλέψει τις ιδιαιτερότητες του κάθε συστήματος, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται πολύ συχνά προβλήματα, μετά την εγκατάσταση ενημερώσεων.
Η καλύτερη πρακτική για αυτή την περίπτωση είναι η αναμονή, μέχρι να εντοπιστούν οι κύριες δυσλειτουργίες και να επισκευαστούν από την Microsoft.

Φυσικά αυτό εγκυμονεί κινδύνους, ειδικά αν οι ενημερώσεις επιδιορθώνουν κενά ασφαλείας. Έτσι η ευθύνη της επιλογής άσχετα με το τι προτείνουμε μέσα από αυτή την ιστοσελίδα, φαίνεται να ανήκει αποκλειστικά σε σας.
_________________________________

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS