ΑρχικήinetΔιέρρευσε φωτογραφία του Google Pixel 3 XL

Διέρρευσε φωτογραφία του Google Pixel 3 XL

Η Google προετοιμάζεται να λανσάρει  τη νέα της σειρά Pixel 3 σε λιγότερο από ένα μήνα και φαίνεται ότι κάποιοι χρησιμοποιούν ήδη ένα. Ένα Pixel 3 XL εντοπίστηκε στο Τορόντο, πράγμα που πιθανώς σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα εκεί έξω.

Google

Η υιοθέτηση μιας εγκοπής στα προηγούμενης γενιάς Pixel ήταν αρκετά κακή, αλλά η εφαρμογή μιας ακόμη μεγαλύτερης εγκοπής δεν νομίζουμε πως θα λειτουργήσει.

Στην πραγματικότητα, οι οπαδοί των Android και Pixel θα δυσκολευτούν να αποδεχθούν ή να χρησιμοποιήσουν την έκδοση XL και είναι πολύ πιθανό ότι το κανονικό Google Pixel 3 με τη μικρότερη οθόνη και χωρίς εγκοπή να αποτελέσει την καλύτερη επιλογή της σειράς.

Θεωρητικά, η νέα σειρά συσκευών Pixel θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι το Pixel 3 XL χρησιμοποιείται ήδη από μερικούς ανθρώπους, κατά πάσα πιθανότητα έναν υπάλληλο της Google ή έναν influencer.

Σύμφωνα με μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από την MobileSyrup, κάποιος ανέβασε στο snapchat μια φωτογραφία ενός Pixel 3 XL, που το χρησιμοποιούσε κάποιος στο Τορόντο του Καναδά. Από την εμφάνιση της, η φωτογραφία είναι πραγματική και συμπίπτει στενά με τις φήμες και τις διαρροές που κυκλοφορούσαν μέχρι τώρα.

Αν και δεν είναι απολύτως βέβαιο ότι πρόκειται για νόμιμη εικόνα, ένα πράγμα είναι αλήθεια. Δεν είναι ιδιαιτέρως κολακευτικό, τονίζοντας την γιγάντια εγκοπή.

Το ενδιαφέρον είναι ότι οι περισσότεροι δεν ασχολούνται με το γεγονός ότι μπορεί να είναι ψεύτικο, αλλά με την εγκοπή. Σε αυτό το σημείο, μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι οι κάμερες στο μπροστινό μέρος και άλλα χαρακτηριστικά θα αντισταθμίσουν τον όχι πολύ καλό σχεδιασμό.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS