ΑρχικήinetH εφαρμογή της Bank of America αποχωρεί από το Microsoft Store

H εφαρμογή της Bank of America αποχωρεί από το Microsoft Store

Το πρόβλημα με τα Windows apps εξακολουθεί να υπάρχει ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθεί η Microsoft να το διορθώσει. Αν και πολλοί προγραμματιστές έφεραν τις εφαρμογές τους στο Microsoft Store ακόμα περισσότεροι είναι εκείνοι που επικεντρώνονται σε Android και iOS.

Για να είμαστε ειλικρινείς, η μεταβολή των προγραμματιστών σε Android και iOS είναι απολύτως λογική δεδομένου ότι θέλουν να εστιάσουν σε ένα μεγαλύτερο userbase που δεν υπάρχει για τα Microsoft Store apps.

H Bank of America αποχωρεί από τα Windows 10

Με τη σειρά της, η  Bank of America δεν επιθυμεί να διαθέτει το banking app της σε έναν mobile banking client που μετράει ελάχιστους χρήστες, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει πλήρως από τα Windows 10.

Microsoft Store

Αυτό σημαίνει ότι η επίσημη εφαρμογή της Bank of America δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη στο Microsoft Store. Οι χρήστες συνιστάται να μεταβούν στο επίσημο website της τράπεζας αν θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους. Όπως όλοι καταλαβαίνουμε, η επιλογή αυτή δεν είναι καθόλου εύχρηστη για τον χρήστη.

Το πιο ανησυχητικό για τη Microsoft είναι ότι η μεταβολή αυτή επηρεάζει και τα Windows 10 PC. Οι περισσότεροι από τους προγραμματιστές που είχαν τραβήξει τις εφαρμογές τους από το Store, το έκαναν λόγω του μειωμένου μεριδίου αγοράς των Windows phones. Επομένως, άλλαξαν την εστίασή τους σε Android και iOS για να παραμείνουν ενεργοί στην επιχείρηση κινητής τηλεφωνίας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS