Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
infosec

Instagram influencers ανακτούν τα accounts με τη βοήθεια hackers

Οι Instagram influencers που έχουν δει τους λογαριασμούς τους να χακάρονται και τις προσωπικές τους πληροφορίες να εκτίθενται, λένε ότι...
Read More
infosec

Windows 10: Πώς να διορθώσετε το browsing σφάλμα στο Microsoft Edge

Η τελευταία αναβάθμιση που κυκλοφόρησε από τη Microsoft για τα Windows 10 έφερε ένα πρόβλημα, το οποίο παρατηρείται όταν επιχειρεί...
Read More
Latest Posts

Πώς να στείλετε SMS από τον υπολογιστή σας μέσω Android Messages;

SMSΗ Google έχει ενημερώσει την εφαρμογή Android Messages, για να δώσει νέα ζωή στα κλασικά SMS, ενώ έχει προσθέσει επίσης υποστήριξη για RSC–based μηνύματα κειμένου. Το RCS, που σημαίνει Rich Communications Services, διευκολύνει την ένταξη περιεχομένου πολυμέσων στα μηνύματα όπως εικόνες, βίντεο, GIF κ.λπ.

Η Google ξεκίνησε πρόσφατα μια χρήσιμη λειτουργία στο Android Messages, που σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα κειμένου από τον υπολογιστή σας μέσω web.

Πώς θα στείλετε SMS από τον υπολογιστή σας, χρησιμοποιώντας το Android Messages;

Η χρήση του Android Messages για την αποστολή μηνυμάτων είναι πολύ απλή. Χρειάζεστε ένα Android smartphone και ένα πρόγραμμα περιήγησης που εκτελείται σε έναν υπολογιστή (Windows, MacOS ή Linux) και στη συνέχεια ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:

  1. Κάντε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής Android Messages από το Google Play. Συνήθως, αυτό απαιτείται για smartphones που δεν χρησιμοποιούν Android. Η προεπιλεγμένη εφαρμογή SMS σε τέτοιες συσκευές (όπως αυτές της Samsung, Xiaomi, Sony, OnePlus) γίνεται συχνά από τον ίδιο τον κατασκευαστή.
  2. Στον υπολογιστή σας, ανοίξτε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης και μεταβείτε στη διεύθυνση messages.android.com.
  3. Τώρα, στο τηλέφωνό σας, ανοίξτε το Android Messages.
  4. Πατήστε το κουμπί μενού (το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες) και πατήστε στο Messages for web.
  5. Στην οθόνη του Messages for web, επιλέξτε το Scan QR Code.
  6. Τώρα, τοποθετήστε την πίσω κάμερα του smartphone στον κώδικα QR που εμφανίζεται στον υπολογιστή.

Μετά από αυτό, περιμένετε να σαρωθεί ο κώδικας και μέσα σε λίγα λεπτά, όλα τα μηνύματά σας θα συμπληρωθούν στην οθόνη του υπολογιστή. Η εμπειρία είναι παρόμοια με αυτή που βλέπουμε στην περίπτωση του WhatsApp Web και του Messenger.com.

Πώς να στείλετε ένα μήνυμα;

Μπορείτε να ανοίξετε οποιοδήποτε thread μηνυμάτων όπως και στο τηλέφωνό σας για να διαβάσετε και να απαντήσετε στις επαφές σας. Στα μηνύματα μπορούν να προστεθούν emojis και αυτοκόλλητα. Για να γράψετε ένα νέο μήνυμα, κάντε κλικ στην επιλογή New Conversation στην αριστερή πλευρά του Web Interface.

Πώς να αποσυνδεθείτε από το Android Messages;

Απλά κλείνοντας την καρτέλα του προγράμματος περιήγησης δεν σας αποσυνδέει. Θα χρειαστεί να κάνετε κλικ στο κουμπί μενού δίπλα στα μηνύματα και στη συνέχεια να επιλέξετε το sign out.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *