ΑρχικήHow ToΠώς να στείλετε SMS από τον υπολογιστή σας μέσω Android Messages;

Πώς να στείλετε SMS από τον υπολογιστή σας μέσω Android Messages;

SMSΗ Google έχει ενημερώσει την εφαρμογή Android Messages, για να δώσει νέα ζωή στα κλασικά SMS, ενώ έχει προσθέσει επίσης υποστήριξη για RSC–based μηνύματα κειμένου. Το RCS, που σημαίνει Rich Communications Services, διευκολύνει την ένταξη περιεχομένου πολυμέσων στα μηνύματα όπως εικόνες, βίντεο, GIF κ.λπ.

Η Google ξεκίνησε πρόσφατα μια χρήσιμη λειτουργία στο Android Messages, που σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα κειμένου από τον υπολογιστή σας μέσω web.

Πώς θα στείλετε SMS από τον υπολογιστή σας, χρησιμοποιώντας το Android Messages;

Η χρήση του Android Messages για την αποστολή μηνυμάτων είναι πολύ απλή. Χρειάζεστε ένα Android smartphone και ένα πρόγραμμα περιήγησης που εκτελείται σε έναν υπολογιστή (Windows, MacOS ή Linux) και στη συνέχεια ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:

  1. Κάντε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής Android Messages από το Google Play. Συνήθως, αυτό απαιτείται για smartphones που δεν χρησιμοποιούν Android. Η προεπιλεγμένη εφαρμογή SMS σε τέτοιες συσκευές (όπως αυτές της Samsung, Xiaomi, Sony, OnePlus) γίνεται συχνά από τον ίδιο τον κατασκευαστή.
  2. Στον υπολογιστή σας, ανοίξτε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης και μεταβείτε στη διεύθυνση messages.android.com.
  3. Τώρα, στο τηλέφωνό σας, ανοίξτε το Android Messages.
  4. Πατήστε το κουμπί μενού (το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες) και πατήστε στο Messages for web.
  5. Στην οθόνη του Messages for web, επιλέξτε το Scan QR Code.
  6. Τώρα, τοποθετήστε την πίσω κάμερα του smartphone στον κώδικα QR που εμφανίζεται στον υπολογιστή.

Μετά από αυτό, περιμένετε να σαρωθεί ο κώδικας και μέσα σε λίγα λεπτά, όλα τα μηνύματά σας θα συμπληρωθούν στην οθόνη του υπολογιστή. Η εμπειρία είναι παρόμοια με αυτή που βλέπουμε στην περίπτωση του WhatsApp Web και του Messenger.com.

Πώς να στείλετε ένα μήνυμα;

Μπορείτε να ανοίξετε οποιοδήποτε thread μηνυμάτων όπως και στο τηλέφωνό σας για να διαβάσετε και να απαντήσετε στις επαφές σας. Στα μηνύματα μπορούν να προστεθούν emojis και αυτοκόλλητα. Για να γράψετε ένα νέο μήνυμα, κάντε κλικ στην επιλογή New Conversation στην αριστερή πλευρά του Web Interface.

Πώς να αποσυνδεθείτε από το Android Messages;

Απλά κλείνοντας την καρτέλα του προγράμματος περιήγησης δεν σας αποσυνδέει. Θα χρειαστεί να κάνετε κλικ στο κουμπί μενού δίπλα στα μηνύματα και στη συνέχεια να επιλέξετε το sign out.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS