ΑρχικήinetΕίναι πιθανό η Nvidia να κατασκευάσει GPU με μνήμη RAM 12GB GDDR6

Είναι πιθανό η Nvidia να κατασκευάσει GPU με μνήμη RAM 12GB GDDR6

NvidiaΥπάρχουν ενδείξεις ότι η Nvidia ίσως εργάζεται για τη δημιουργία μίας κάρτας γραφικών επόμενης γενιάς, που θα μπορούσε να διαθέτει μια εκπληκτική μνήμη 12GB GDDR6. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από την εικόνα μιας υποτιθέμενης GPU της Nvidia που διέρρευσε στο Reddit. Και παρά το γεγονός ότι το αρχικό post έχει αφαιρεθεί, όλοι γνωρίζουμε πως ότι δημοσιοποιείται στο διαδίκτυο παραμένει εκεί για πάντα.

Η φωτογραφία που απεικονίζει το πρωτότυπο της GPU, ανέβηκε από έναν Redditor με το όνομα “dustinbrooks”, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η κάρτα γραφικών είναι σε δοκιμαστικό στάδιο. Ωστόσο το πολλά υποσχόμενο chip, φαίνεται να απέχει πολύ από την ολοκλήρωσή του, καθώς δεν διαθέτει κάποια βασικά στοιχεία, όπως πυρήνα GPU.

Υπάρχουν 12 GDDR6 memory chips που βρίσκονται γύρω από το σημείο όπου θα έπρεπε να είναι ο κεντρικός πυρήνας GPU. Σύμφωνα με το TechPowerUp, αυτά τα chip, είναι μονάδες GDDR6 8Gbit που έχουν κατασκευαστεί από τη Micron, με ρυθμό μετάδοσης δεδομένων 14Gbps και λειτουργούν σε 1.35V.

Ο πίνακας διαθέτει ένα δίαυλο μνήμης 384-bit, ο οποίος μαζί με τη μνήμη 12GB, παρέχει συνολικό εύρος ζώνης μνήμης 672 GB / s, ξεπερνώντας τόσο το Nvidia GTX 1080Ti όσο και το Vega 64 της AMD.

Ο πυρήνας που δεν εμφανίζεται πουθενά στην εικόνα, θα μπορούσε να υποτεθεί ότι είναι ο διάδοχος του πυρήνα Nvidia GP102, ο οποίος βρίσκεται σήμερα στο 1080Ti.

Θα καταναλώνει περισσότερη ενέργεια από ό, τι οποιαδήποτε άλλη GPU, σύμφωνα με τις υποθέσεις του TechPowerUp, καθώς η εικόνα δείχνει τρεις υποδοχές τροφοδοσίας 8 pin στον πίνακα.

Ωστόσο στην πραγματικότητα, όλα αυτά εξακολουθούν να είναι μια φήμη. Αλλά οι φήμες γίνονται πραγματικότητα όλο και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια. Μένει μόνο να δούμε, αν και αυτή θα βγει τελικά αληθινή.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS