ΑρχικήinetGalaxy S10: Έρχεται με 3D σύστημα αναγνώρισης προσώπου

Galaxy S10: Έρχεται με 3D σύστημα αναγνώρισης προσώπου

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία παρουσίασης του πολυαναμενόμενου Samsung Galaxy S10, τόσο περισσότερες είναι οι φήμες που κάνουν την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο. Η πιο πρόσφατη αφορά το σύστημα ξεκλειδώματος που θα ενσωματωθεί στη συσκευή.

Απ’ ότι φαίνεται, η Samsung ετοιμάζει ορισμένες μεγάλες αλλαγές πάνω σε αυτό το κομμάτι, γεγονός απολύτως φυσιολογικό, δεδομένου ότι η εταιρεία γιορτάζει τα δέκα χρόνια κυκλοφορίας της Galaxy σειράς.Galaxy S10

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Έντονη είναι η φημολογία περί κατάργησης του ανιχνευτή ίριδας. Αν και με μια πρώτη ματιά αυτή η πρακτική δεν έχει νόημα, ουσιαστικά πρόκειται για μια σωστή κίνηση εφόσον η εταιρεία θέλει να εισάγει ένα πιο προηγμένο σύστημα αναγνώρισης προσώπου.

Το πιο πιθανό σενάριο θέλει την Samsung να ακολουθεί την λογική του iPhone X. Με άλλα λόγια, το νέο Galaxy S10 θα διαθέτει 3D σύστημα αναγνώρισης προσώπου το οποίο θα είναι ακριβέστερο, ταχύτερο και ασφαλέστερο. Ένα τέτοιο σύστημα θα λειτουργούσε καλύτερα σε μια ευρεία ποικιλία συνθηκών, καθώς η τρέχουσα έκδοση απαιτεί μεγάλη ποσότητα φωτός για να μπορεί να σαρώσει το πρόσωπο.

Πέρα από το 3D σύστημα αναγνώρισης προσώπου, η συσκευή θα μπορούσε να συνοδεύεται από έναν ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη.

Το S10 αναμένεται να δει το φως της ημέρας κατά τους πρώτους μήνες του 2019, με τις πιο πρόσφατες αναφορές να δείχνουν τον Ιανουάριο ως επικρατέστερο μήνα παρουσίασης του.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS