ΑρχικήinetSteve Wozniak:" Το Face ID δυσκολεύει την χρήση του iPhone X."

Steve Wozniak:” Το Face ID δυσκολεύει την χρήση του iPhone X.”

Ο συνιδρυτής της Apple, Steve Wozniak, ο οποίος σε παλαιότερη συνέντευξη του δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να αγοράσει ένα iPhone X, αποκάλυψε ότι δοκίμασε το νέο μοντέλο και ενώ λειτούργησε αρκετά καλά, δεν είναι η συσκευή που θέλει.

Αρχικά, ο Steve έλαβε μια iPhone X συσκευή από την Apple καθώς δεν ήταν πρόθυμος να την αγοράσει.Steve Wozniak

Το επετειακό μοντέλο έκανε αρκετά καλά την δουλειά του αλλά υπάρχουν μερικά στοιχεία της συσκευής που δεν τον ενθουσιάζουν όπως η έλλειψη αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Ο συνιδρυτής της Apple δεν έδειξε ιδιαιτέρα ενθουσιασμένος και με το Face ID αποκαλύπτοντας ότι μερικοί από τους φίλους του απενεργοποίησαν το χαρακτηριστικό επειδή δυσκόλευε τη χρήση της συσκευής.

«Έχω φίλους που απενεργοποίησαν το Face ID και ενεργοποίησαν τους κωδικούς πρόσβασης για να κάνουν το τηλέφωνό τους απλό στη χρήση. Δεν επρόκειτο να αγόραζα το iPhone X οπότε η εταιρεία προθυμοποιήθηκε να μου προσφέρει ένα.»  δήλωσε ο Steve Wozniak.

Πληροφοριακά, η Apple σχεδίαζε αρχικά να ενσωματώσει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη αλλά η εταιρεία αποφάσισε να κυκλοφορήσει το iPhone X μόνο με το σύστημα αναγνώρισης προσώπου εφόσον το πείραμα απέτυχε.

Ο κολοσσός βέβαια ισχυρίζεται ότι η φήμη αυτή δεν ισχύει και ότι εξ’ αρχής στόχος της ήταν να προσφέρει μόνο το Face ID στην συσκευή, χωρίς καμία πρόθεση για ενσωμάτωση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS