ΑρχικήinetΗ Google ενημερώνει το Gmail. Υποστηρίζεται και από iPhone X

Η Google ενημερώνει το Gmail. Υποστηρίζεται και από iPhone X

Η Google παρουσίασε πρόσφατα ένα update του Gmail για τα iOS προσθέτοντας δύο σημαντικές λειτουργίες για τους iPhone χρήστες: Υποστήριξη για το iPhone X και e-mail  λογαριασμούς τρίτων.

Η έκδοση iOS 5.0.171119 εισάγει υποστήριξη του Gmail για το νέο iPhone X της Apple το οποίο χρειάζεται ειδικές τροποποιήσεις οθόνης προκειμένου να εμφανίζονται σωστά οι εφαρμογές.Gmail

Αν και αρχικά η Google φάνηκε να μην επιθυμεί να ενημερώσει άμεσα τις εφαρμογές της για το IPhone X, η εταιρεία δεν άργησε να ευχαριστήσει τους iPhone πελάτες της.

Αυτή η λειτουργία κυκλοφορεί μόνο για τους χρήστες iOS που είναι περιορισμένοι σε λογαριασμούς IMAP εφόσον η εταιρεία σχεδιάζει να προσθέσει υποστήριξη για τρίτους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τις επόμενες ενημερώσεις της.

Λόγω του μεγέθους της νέας οθόνης και της εγκοπής στην κορυφή, το iPhone X χρειάζεται οι εφαρμογές να βελτιστοποιούνται ειδικά ώστε να εμφανίζονται σωστά στην οθόνη του και να χρησιμοποιούν όλο το διαθέσιμο χώρο, κάτι που προφανώς απαιτεί χρόνο. Το θετικό της υπόθεσης βέβαια είναι ότι οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες έχουν ενημερώσει ήδη  τις εφαρμογές τους ή σκοπεύουν να το πράξουν σύντομα.

Το ίδιο συνέβη και με το iPhone 6 Plus εφόσον οι προγραμματιστές χρειάστηκε να ενημερώσουν τις εφαρμογές τους για να φαίνονται σωστά στη μεγάλη οθόνη, αλλά οι διαδικασίες φαίνεται να είναι πιο γρήγορες και συνοπτικές όταν πρόκειται για το επετειακό μοντέλο της Apple.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS