ΑρχικήinetΤι να περιμένουμε από την Apple στο WWDC 2018;

Τι να περιμένουμε από την Apple στο WWDC 2018;

WWDCΟι οπαδοί της Apple σε όλο τον κόσμο, περιμένουν με ανυπομονησία το WWDC 2018. Στο πολυαναμενόμενο World Wide Developer Conference, η Apple παρουσιάζει εξελίξεις που αφορούν το λογισμικό και αναπτύσσει νέες τεχνολογίες για τους προγραμματιστές, προκειμένου να τους βοηθήσει να δημιουργήσουν καινοτόμες εφαρμογές.

Η εκδήλωση επικεντρώνεται κυρίως σε ότι αφορά το λογισμικό, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που η Apple έχει εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να παρουσιάσει και συσκευές της.

Φέτος, το WWDC 2018 ξεκινά στις 4 Ιουνίου, στο McEnery Convention Center στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας.

Τι μπορούμε να αναμένουμε από την Apple στο WWDC 2018

Παρόλο που η εκδήλωση επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη ενημερώσεων λογισμικού για iPhones, iPads, MacBook, Apple Watch και Apple TV, μπορούμε να περιμένουμε κι άλλες ανακοινώσεις σχετικά με:

iOS 12

Το iOS 12 είναι η επιβεβαιωμένη ανακοίνωση που θα κάνει η Apple σε αυτή την εκδήλωση. Θεωρείται ότι η νέα έκδοση του λογισμικού για iPhone, θα επικεντρωθεί στην επίτευξη περισσότερο ποιοτικών και λιγότερο ποσοτικών αλλαγών.

macOS 10.14

Η Apple μπορεί να παρουσιάσει μια νέα έκδοση λογισμικού, ωστόσο δεν έχουν γίνει εικασίες σχετικά με το όνομα της ενημέρωσης.

Macbook Pro

Το συνέδριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρουσίαση ενός ανανεωμένου μοντέλου MacBook Pro το οποίο θα βασίζεται στους νεότερους επεξεργαστές 8ης γενιάς της Intel.

watchOS 5

Οι φήμες για ένα νέο WatchOS είναι ελάχιστες, αλλά αναμένεται ότι το νέο λειτουργικό σύστημα θα έρθει με την επιλογή προσθήκης νέου Watch face και η Apple θα φέρει την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου στο ρολόι.

tvOS 12

Η Apple κυκλοφόρησε χθες το TVOS 11.4 το οποίο φέρνει το AirPlay 2 με υποστήριξη ήχου multi-room, οπότε το WWDC 2018 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επίδειξη των νέων λειτουργιών του.

iPhone SE 2

Οι φήμες σχετικά με ένα νέο μοντέλο iPhone με οθόνη 4 ιντσών (που ενδέχεται να έχει το όνομα iPhone SE 2) είναι πολλές. Θα μπορούσε να είναι ο διάδοχος του iPhone SE και θα μπορούσε επίσης να διαθέτει A10 Fusion Chip, για άτομα που αναμένουν πιο φθηνές εναλλακτικές του iPhone X.

iPad Pro

Δεδομένου ότι το μοντέλο Pro του iPad δεν αποκαλύφθηκε στο φετινό event της Apple στο Σικάγο, είναι πιθανό ότι το iPad Pro θα μπορούσε να ανακοινωθεί στο WWDC 2018. Το φημολογούμενο iPad  θα προσφέρει δυνατότητα FaceID και θα έχει bezel-less οθόνη.

Siri

Η Apple έχει μείνει πίσω στην ανάπτυξη του έξυπνου βοηθού της, με την Google και την Amazon να εξοπλίζουν τους δικούς τους με διαισθητικά χαρακτηριστικά. Το Siri μπορεί να πάρει μια σημαντική ώθηση όσον αφορά τη λειτουργικότητά του, για να ανταγωνιστεί τα Amazon Alexa και Google Assistant.

AirPower

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει την ημερομηνία έναρξης και την τιμή του AirPower, ενός ασύρματου φορτιστή που παρουσιάστηκε μαζί με το iPhone X.

Η Apple έχει δημιουργήσει μια επίσημη εφαρμογή WWDC, για να δείτε το χρονοδιάγραμμα των γεγονότων που θα πραγματοποιηθούν στην εκδήλωση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS