ΑρχικήinetΚαθυστέρηση της κυκλοφορίας του Windows 10 Spring Creators Update

Καθυστέρηση της κυκλοφορίας του Windows 10 Spring Creators Update

Αν και όλοι περιμέναμε χτες, 10 Απριλίου, την επίσημη κυκλοφορία του Windows 10 Spring Creators Update, η Microsoft επιλέγει να μας κρατήσει κι άλλο σε αγωνία καθυστερώντας την μερικές ακόμα ημέρες.

Αν και δεν έχει δημοσιοποιηθεί κάποια πληροφορία που να αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο υπάρχει καθυστέρηση, φήμες κάνουν λόγο για απροσδόκητες καθυστερήσεις στην κατασκευή της νέας ενημέρωσης του λειτουργικού.

Η Microsoft, ωστόσο, δημοσιοποίησε πρόσφατα την πρώτη αθροιστική ενημέρωση που προετοιμάζει το έδαφος για το Spring Creators Update διορθώνοντας παράλληλα αρκετά σφάλματα ασφαλείας που εντοπίζονται και σε άλλες εκδόσεις των Windows. Αυτή η αθροιστική ενημέρωση, η οποία στην ουσία απευθύνεται στους Windows insiders που έχουν ήδη εγκαταστήσει το build 17133, μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στη κυκλοφορία του Spring Creators Update, αν και μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα έχουμε την νέα κυκλοφορία.

Πιθανότατα να πρόκειται για μια καθυστέρηση λίγων ημερών αλλά, και πάλι, η περιέργεια μας έχει κυριεύσει και θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη.

Windows 10

Αν πρόκειται για κάποιο σφάλμα τελευταίας στιγμής, η εταιρεία αλλά και οι χρήστες θα πρέπει να ανησυχούν για την ασφάλεια της νέας ενημέρωσης. Βέβαια, οι μέχρι στιγμής δοκιμές του νέου update σε συστήματα δεν εμφάνισαν κάποιο σφάλμα που πρέπει να σημειωθεί.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η νέα ενημέρωση έρχεται σταδιακά σε όλους τους υπολογιστές, παγκοσμίως. Η ολοκλήρωση της εγκατάστασης συνήθως διαρκεί περίπου τρεις μήνες, οπότε η καθυστέρηση δεν θα πρέπει να έχει ουσιαστικό αντίκτυπο στο πρόγραμμα κυκλοφορίας της εταιρείας.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα θα μας δώσει η ίδια η Microsoft. Στο μεταξύ, μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης του νέου Windows 10 Spring Creators Update στους πρώτους υπολογιστές. Λίγη υπομονή είναι το μόνο που χρειάζεται…

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS