ΑρχικήinetΗ Microsoft κάνει ευκολότερο το άνοιγμα εγγράφων Office σε iPhone

Η Microsoft κάνει ευκολότερο το άνοιγμα εγγράφων Office σε iPhone

Η Microsoft παρουσίασε μια σημαντική ενημέρωση στο Office για iOS πριν από λίγες ώρες. Ενώ νέα χαρακτηριστικά έρχονται στο Word, το Excel και το Outlook, φαίνεται ότι η νέα έκδοση περιλαμβάνει ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που ξέχασε να τονίσει η εταιρεία.

Microsoft

Η νέα έκδοση του Microsoft Office περιλαμβάνει υποστήριξη για την εφαρμογή διαχείρισης αρχείων της Apple (Files app), καθιστώντας ουσιαστικά ευκολότερο το άνοιγμα εγγράφων Word, Excel και PowerPoint σε iPhone και iPad.

Με αυτήν την ενημέρωση, η Microsoft έχει προσθέσει μια επιλογή που ονομάζεται “Open in [Office app]” για κάθε έγγραφο που εμφανίζεται στο φύλλο κοινής χρήσης (share sheet), σε σύγκριση με το προηγούμενο version που απαιτούταν από τους χρήστες να κάνουν “Copy to”. Η τελευταία επιλογή έχει πλέον καταργηθεί και τώρα μπορείτε εύκολα να ανοίξετε έγγραφα του Office, αναφέρει το MacStories.

Η πηγή σημειώνει ότι είναι δυνατό να ανοίξετε έγγραφα με ένα μόνο πάτημα σε συσκευές iOS, αλλά όπως εξηγεί ο προγραμματιστής της Microsoft Ian McDowell, αυτή η λειτουργία τροφοδοτείται από το iOS και πρέπει πρώτα να μάθει τι εφαρμογές χρησιμοποιείτε για κάθε τύπο εγγράφου.

“Το iOS παρακολουθεί τις εφαρμογές στις οποίες ανοίγετε έγγραφα, ανά τύπο εγγράφου, μέσω του share sheet. Όταν οι εφαρμογές υποστηρίζουν την επιλογή “Open in Place”, το σύστημα μπορεί να αποφασίσει να ανοίξει αυτόματα μια εφαρμογή χωρίς να εμφανίσει πρώτα το share sheet”, αναφέρει.

Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο για συσκευές iOS που έχουν ήδη ενημερωθεί στο iOS 11, καθώς η εφαρμογή “Files” είναι αποκλειστικά διαθέσιμη σε αυτή την έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple. Σύμφωνα με τα δεδομένα της Apple, το iOS 11 λειτουργεί ήδη στο 65% των συσκευών που έχουν τη δυνατότητα για την αναβάθμιση.

Μπορείτε να ενημερώσετε στην τελευταία έκδοση του Office από το App Store για να απολαύσετε όλα αυτά που διατίθενται ως μέρος της νέας ενημερωμένης έκδοσης αυτήν τη στιγμή ή μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Insider για να δοκιμάσετε νωρίτερα νέες λειτουργίες. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι η preview έκδοση παρουσιάζει αυξημένο κίνδυνο σφαλμάτων και άλλων ζητημάτων τα οποία ενδέχεται να επηρεάσουν την ομαλή λειτουργία των συσκευών.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS