ΑρχικήinetΕκτελέστε το 27 ετών Microsoft File Manager στα Windows 10

Εκτελέστε το 27 ετών Microsoft File Manager στα Windows 10

MicrosoftΤο πρώτο File Manager της Microsoft (WinFile) κυκλοφόρησε πριν από 27 χρόνια με τα Windows 3.0. Αυτή η εφαρμογή έγινε πλέον open source κι αυτό σίγουρα θα προκαλέσει μια αίσθηση νοσταλγίας σε αυτούς που αγάπησαν τα Windows στη δεκαετία του ’90.

Το File Manager ήταν ο διάδοχος του MS-DOS και εισήχθη ως νέος τρόπος πρόσβασης στα αρχεία και τους φακέλους στα Windows. Κυκλοφόρησε με τα Windows 3.0 και παρέμεινε μέχρι τα Windows NT 4.0 και Windows ME. Αργότερα, το Windows Explorer (τώρα γνωστό ως File Explorer) αντικατέστησε το File Manager.

O πηγαίος κώδικας του File Manager, υποστηρίχθηκε από τον Craig Wittenberg της Microsoft. Αντέγραψε τον κώδικα από το Windows NT 4 source tree το 2007 και έκανε μερικές μικρές αλλαγές για να κάνει το WinFile συμβατό με την τρέχουσα έκδοση των Windows. Τώρα κυκλοφορεί ως έκδοση “Original_Plus”.

Το File Manager μπορεί να λειτουργήσει και σε λειτουργικό σύστημα Windows 64-bit. Υπάρχει μια άλλη έκδοση που ονομάζεται “Current master”, η οποία περιλαμβάνει το σύνολο αλλαγών και βελτιώσεων που έχουν πραγματοποιηθεί από τον Wittenberg από το 2007.

Ενώ λοιπόν αναμένετε το Spring Creators Update, θα ήταν μεγάλη εμπειρία να επαναφέρετε ορισμένα παλιά στοιχεία των Windows στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να κατεβάσετε τις οriginal και tweaked εκδόσεις του File Manager και τα source code τους από το GitHub repo της Microsoft.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS