ΑρχικήUpdatesΕπίσημη κυκλοφορία του Windows 10 Spring Creators Update σήμερα!

Επίσημη κυκλοφορία του Windows 10 Spring Creators Update σήμερα!

Μεγάλη χαρά για τους χρήστες της Microsoft αυτή την εβδομάδα καθώς κυκλοφορεί επιτέλους τo Windows 10 Spring Creators Update. Παράλληλα, όμως, κάνουν το ντεμπούτο τους και οι νέες αθροιστικές ενημερώσεις για τα Windows 10.

Windows 10

Spring Creators Update

Αρχικά, το νέο Spring Creators Update -ξεκινώντας από σήμερα- θα εγκαθίσταται σταδιακά στους υπολογιστές, με στόχο την βελτίωση της απόδοσης και της αξιοπιστίας των συστημάτων που δέχονται την αναβάθμιση.

Με άλλα λόγια, δυστυχώς, δεν θα αποκτήσετε όλοι το νέο update από σήμερα. Βέβαια, όσοι από εσάς δεν θέλετε να περιμένετε μπορείτε χειροκίνητα να κάνετε λήψη των νέων ενημερώσεων. Αν όμως προκύψουν προβλήματα κατά την εγκατάσταση του update θα χρειαστεί να τα επιδιορθώσετε μόνοι σας, τουλάχιστον μέχρι η Microsoft να κυκλοφορήσει κάποιο patch.

Αθροιστικές ενημερώσεις

Επιπλέον, πέρα από το Spring Creators Update, η Microsoft κυκλοφορεί νέες αθροιστικές ενημερώσεις για τις υπάρχουσες εκδόσεις των Windows 10, ως μέρος του Patch Tuesday. Οι νέες ενημερώσεις είναι αρκετά κρίσιμες καθώς περιλαμβάνουν διορθώσεις ασφαλείας και βελτιώσεις του λειτουργικού συστήματος.

Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε ότι η εγκατάσταση αθροιστικών ενημερώσεων έχει αποδειχτεί αρκετά ενοχλητική κατά το παρελθόν καθώς προκαλούσε πολλά ζητήματα στην λειτουργία του λογισμικού.

Αυτό που μένει είναι να δούμε πόσο ομαλή θα είναι αυτή τη φορά η εγκατάσταση των νέων ενημερώσεων. Χωρίς αμφιβολία, όμως, η Microsoft έχει πολλά να κάνει ακόμα μέχρι να τελειοποιήσει τις νέες κυκλοφορίες της.

Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν πόσο αποτελεσματικά είναι τα νέα updates και πόσο ευχαριστημένοι θα μείνουν οι χρήστες από την προσπάθεια της Microsoft για βελτίωση των συστημάτων της.

 

 

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS