ΑρχικήinetiPhone κλειδώθηκε για 48 χρόνια, αφού ένα νήπιο έβαλε λάθος κωδικό!

iPhone κλειδώθηκε για 48 χρόνια, αφού ένα νήπιο έβαλε λάθος κωδικό!

iPhoneΠοιο είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί όταν εισάγετε λάθος κωδικό πρόσβασης στο iPhone σας; Ρωτήστε αυτή την γυναίκα από την Κίνα που είναι μητέρα ενός δίχρονου αγοριού.

Η κυρία Lu, που ζει στη Σαγκάη, έκανε το λάθος να αφήσει το iPhone της με το γιο της για να παρακολουθήσει εκπαιδευτικά βίντεο. Κατέληξε να κλειδωθεί για 25 εκατομμύρια λεπτά, με άλλα λόγια, 48 χρόνια! Το παιδί της επανειλημμένα εισήγαγε λάθος κωδικούς πρόσβασης στο iPhone, το οποίο προκάλεσε το κλείδωμά του.

“Δεν μπορούσα να περιμένω για 47 χρόνια και να πω στο εγγόνι μου ότι ήταν λάθος του πατέρα του!”, ανέφερε η Lu αστειευόμενη στη South China Morning Post.

Ωστόσο, το να κλειδωθεί το iPhone για 48 χρόνια δεν είναι το τέλος του κόσμου. Αντί να περιμένουν ολόκληρες δεκαετίες για να ξαναβάλουμε τον σωστό κωδικό πρόσβασης στο iPhone, τα πράγματα μπορούν να επανέλθουν γρήγορα, επαναφέροντας τη συσκευή σας στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις, σύμφωνα με τον τεχνικό της Apple Care με τον οποίο η Lu ήρθε σε επαφή μετά το συμβάν που συνέβη τον Ιανουάριο.

Είπε ότι υπήρχαν παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν όπου iPhones κλειδώθηκαν για 80 χρόνια. Ωστόσο, στην περίπτωση της Lu, εξακολουθεί να αναζητά έναν τρόπο για να πάρει το iPhone της πίσω, χωρίς να χάσει τις εικόνες και τις επαφές της.

Αντί όμως να γελάσουν με την ιστορία, οι χρήστες πρέπει να δώσουν προσοχή στο υποκείμενο ζήτημα. Μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε συσκευή με λειτουργικό σύστημα iOS, καθώς έχει σχεδιαστεί για να κλειδώνει για κάποιο χρονικό διάστημα, όταν κάποιος εισάγει έναν εσφαλμένο κωδικό πρόσβασης πολλές φορές. Και το χρονόμετρο αυξάνεται με κάθε αποτυχημένη απόπειρα κωδικού πρόσβασης. Δεν είναι ακόμα σαφές πόσες προσπάθειες έκανε το παιδί για να κλιμακώσει το χρονόμετρο στα 25 εκατομμύρια λεπτά!

Έτσι, εάν έχετε ένα μικρό παιδί στο σπίτι σας, θα πρέπει να κρατάτε αντίγραφα ασφαλείας όλη την ώρα, ειδικά όταν χρησιμοποιείται τη συσκευή και ως εργαλείο της δουλειάς σας. Δεν είναι μεγάλη υπόθεση στην εποχή του Διαδικτύου. Και σίγουρα θα σας γλιτώσει από μεγάλη ταλαιπωρία, αν σας συμβεί κάτι αντίστοιχο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS